Meka i nežna koža tokom leta

dana Jul19 2018

Ako želite da vaša koža ovog leta bude lepa i meka ne propustite pakovanja u kojima uz Eucerin® AQUAporin ACTIVE kremu na poklon dobijate Eucerin®3u1 Micelarni fluid. Za optimalno hidriranu kožu tela  u apotekama vas očekuju i specijalna pakovanja Eucerin® Ph5 linije – jedan preparat plus drugi gratis.

Bilo kom tipu da pripada vaša koža, prioritet u nezi je hidratacija. Adekvatnom hidratacijom, uz odgovarajuću zaštitu od sunca, učinićete da izgleda sveže i blistavo i sprečiti nastanak novih bora. Prvi uslov optimalne hidratacije kože je izbor adekvatnog preparata za negu koji pruža dubinsko hidriranje svih njenih slojeva. Pri tome, veoma je važno naneti ga na temeljno očišćeno lice.

Eucerin® AQUAporin ACTIVE linija, obezbeđuje koži 24-časovnu hidrataciju, a jedinstvena je upravo po tome što, zahvaljujući gliko-glicerolu, aktivira prirodni sistem hidratacije kože. Gliko-glicerol dokazano podstiče stvaranje novih akvaporina, mikroskopskih kanala koji regulišu distribuciju vode do ćelija. Veći broj akvaporina, kroz koje se voda nesmetano kreće i na taj način distribuira, obezbeđuje optimalnu hidrataciju u svim slojevima kože i na površini, te koža izgleda sveže, glatka je i meka na dodir.

Kreme iz ove linije preporučuju se kao prva nega mlađim damama, kako bi održavanjem optimalne hidriranosti odložile pojavu prvih bora. Istovremeno, odgovaraju i svim damama čijoj je koži, u kraćem ili dužem vremenskom periodu, potrebna dodatna, dubinska hidratacija. Eucerin® AQUAporin ACTIVE linija ne sadrže parfeme i parabene i pravi je izbor za osobe koje imaju osetljivu kožu lica, koja reaguju na mnoge dodatke u preparatima za negu.

Kada je čišćenje kože lica, vrata i dekoltea u pitanju, punu podršku optimalnoj hidriranosti vaše kože daće Eucerin® DermatoCLEAN 3 u 1 Micelarni fluid. Ovaj preparat, koji zamenjuje tri – mleko za čišćenje, tonik i sredstvo za skidanje šminke oko očiju –  temeljno će ukloniti sve nečistoće i šminku. Nakon upotrebe, vaša koža će biti hidrirana, primetno mekša i pripremljena da upije aktivne sastojke iz preparata za negu. Eucerin® DermatoCLEAN 3 u 1 Micelarni fluid ne isušuje kožu, već joj obezbeđuje dodatnu hidrataciju jer sadrži hijaluronsku kiselinu, poznatu upravo po sposobnosti da održava vlažnost u koži vezujući vodu.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Meka i nežna koža tokom leta”


« Prvi trejler za film Psi umiru sami

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook