MATIJAŠEVIĆ SPORTSKI DIREKTOR, MILOVANOVIĆ SELEKTOR „ORLIĆA“

dana Jul29 2019

Izvršni odbor Fudbalskog saveza Srbije, na današnjoj sednici održanoj u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi, imenovao je Vladimira Matijaševića za sportskog direktora Fudbalskog saveza Srbije. Vladimir Matijašević dolazi u Fudbalski savez Srbije sa mesta sportskog direktora Čukaričkog, a jedan period obavljao je istu funkciju u grčkom klubu AEK iz Atine.

Odlukom Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije, novi selektor mlade reprezentacije Srbije (U-21) biće Nenad Milovanović. Iskusni stručnjak koji odlično poznaje prilike u srpskom fudbalu, jer je već godinama prisutan na elitnoj fudbalskoj sceni, vodiće „orliće“ u novom ciklisu kvalifikacija za plasman na Evropsko prvenstvo 2021. godine. Srbija se nalazi u grupi sa Rusijom, Poljskom, Bugarskom, Letonijom i Estonijom, a prvi meč „orlići“ igraju 6.septembra u Saransku protiv Rusije, četiri dana kasnije bićemo domaćini Letoniji u Novom Sadu.

Zbog loše finansijske situacije i nemogućnosti da ispoštuje odluke iz Pravilnika o takmičenju, Borac iz Čačka je istupio iz Prve lige Srbija, a odlukom Izvršnog odbora, novi član prvoligaškog takmičenja biće Novi Pazar.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “MATIJAŠEVIĆ SPORTSKI DIREKTOR, MILOVANOVIĆ SELEKTOR „ORLIĆA“”


« Novi TAG Heuer Carrera Calibre 16 stupa na scenu

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook