Maštovite ideje za Dan ljubavi!

dana Feb14 2017

Pokloni su sastavni deo iskazivanja pažnje i ljubavi za Dan zaljubljenih. Međutim, dobra ideja vredi isto koliko i skup poklon, stoga vam predlažemo nekoliko trikova koji vam mogu ulepšati ovaj dan bez mnogo truda i novca, ali sa istom porukom ljubavi.

Budite pesnik na jedan dan 

Ima li lepšeg načina da nekome iskažete svoja osećanja nego da ih pretočite u stihove. Stoga papir i olovku u ruke i pokušajte da svojoj jačoj ili nežnijoj polovini napišete pesmu, a ako vam rima baš nikako ne ide od ruke napišite kratku ljubavnu priču u kojoj baš vas dvoje možete biti glavni junaci. U krajnjem slučaju, ukradite tuđe stihove i pročitajte ih voljenoj osobi uz sveće i vino, ako su vaše emocije iskrene i pozajmljene reči postaće vaše i istinite.

Ljubav u svakom ćošku

Za ovu ideju vam takođe treba olovka i puno manjih papirića, po mogućstvu u različitim bojama. Sve što treba da uradite je da na papirićima napišete lepe ljubavne poruke ili da opišete šta volite kod svog parnera, a poslužiće i jednostavno “Volim te” u stotinu primeraka. Zatim papiriće sakrijte svuda po stanu ili kući, počev od omiljenih cipela, preko knjige koju upravo čita, među garderobom ili na nekim drugim mestima na kojima će ih možda otkriti i za mesec dana, zbog čega će izmamljeni osmeh biti još lepši.

Kolaž od uspomena 

Napravite svoj zid uspomena i poklonite ga svom partneru umesto uobičajenog poklona i budite sigurni da ovakav vid pažne nikada neće zaboraviti. Trebaće vam sve sitnice koje ste sakupili tokom svoje veze a koje mogu da se prikaće na tablu od plute, čiju veličinu ćete sami izabrati. Okačite tu svoje slike, sačuvane ulaznice sa koncerata, predstava ili iz bioskopa i napišite ispod svake stvari na šta vas podseća. Ovaj kolaž od uspomena možete okačiti i na nekom vidnom mestu u stanu ili u vašoj sobi i tako iznenaditi voljenu osobu.

Budite tajnoviti 

Malo misterije prija svakoj vezi, a Dan zaljubljenih je idealan da se svom partneru predstavite u formi tajnog obožavaoca. Sve što treba jeste da organizujete isporuku cveća, flaše pića sa romantičnom porukom, bombonjere, CD sa omiljenom muzikom, a možda i željenog kućnog ljubimca na prag vama drage osobe, bez njenog ili negovog znanja.

I zapamtite, pružajte ljubav svaki dan. Srećan Dan zaljubljenih!
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Maštovite ideje za Dan ljubavi!”


« LG i Google predstavljaju prve pametne satove!

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook