Mašina modna strana

dana Jul9 2014

Maša Mrdaković, učenica osnovne škole, vas savetuje šta je moderno ove sezone. Lepa, pametna i zainteresovana za modu, ova devojčica savetuje šta je to što bi trebalo nositi i tako biti u trendu. Dobili smo “modni kutak” časopisa njene osnovne škole i ovom prilikom ga delimo sa vama!

Maša prvo savetuje devojčice a zatim i dečake: “U modu se vraćaju helanke sa military dezenom koje će vas verovatno ostaviti bez teksta. Od majica birajte one sa natpisima, kao i dukseve sa raznim slikama po njima, najčešće se nose sa likovima devojaka ili Disney junacima.”

Od obuće, kaže Maša, da su najpopularnije “bajkerke” i da su neodoljive. Mnoge devojke krase ešarpe raznih nijansi. Već sutra te ešarpe mogu biti i na vama.

“Brkovi sa lica muškaraca preselili su se na žensku odeću, nakit, torbe, ukrase za kosu… Bilo na haljinama, duksevima, suknjama ili kapama oni izgledaju, originalno i jako zanimljivo. Ako malo bolje pogledate, videćete da su i sovice obeležile ovo proleće i nalaze se na raznim modnim detaljima. Najčešće u boji, ali ne izostaju i srebrne.” – šaljivo savetuje svoje čitaoce.

Kako dečake ne bi zapostavila, Maša se i za to pobrinula. Savetuje da su tamnije iscepane farmerke i fluoroscentni duksevi i majice sa natpisima “Just do it” ili “BXM star”, “I am first” i mnogi drugi. U modu su se vratili džemperi od trikotaže. Ispod njih se obično nose karirane košulje. Za hladnije letnje dane savetuje trenerke u raznim bojama, sa kapuljačom, ukrašene slovima i brojevima. Od obuće preovlađuju patike sa bruniranim đonom kao i starke.

Za kraj poručuje čitaocima: “Nadam se da ste se pronašli u nekim od ovih kombinacija!”. Mi smo sigurni da jeste. Zahvaljujemo se Maši što je podelila sa našim čitaocima šta je to što je u trendu i kako da i dalje ostanu moderni.

 


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | tagovi: , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Mašina modna strana”


« Intervju: Jeannette Montgomery Barron

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook