Mars – Snaga kao sigurnost

dana Jun12 2019

Predstavljamo našim čitaocima novi tekst iz rubrike – astrologija iz Terapeutskog ugla i to zahvaljujući našem novom saradniku, Isidori Horvat, astro terapeutu. Imate priliku da svake srede uživate u čitanju astro izveštaja našeg novog saradnika. Isidoru možete pratiti na Instagramu.

Prvi energetski centar kompatibilan je sa pozicijom planete Mars u znaku i aspektima u natalnoj karti. Funkcija Marsovog centra je da osobi obezbedi jasno postavljanje granica kako fizičkih tako i emocionalnih.

Balansiran centar nam daje osećaj sigurnosti gde god da se nalazimo i iz te pozicije možemo sa jakom fokusnom snagom da idemo prema svom cilju. Balansiranje prvog energetskog centra je temelj za rad na ostalim centrima jer predstavlja temelj i “glavnu platformu”.
Terapeutskim radom postižemo to da smo sigurni u sebe sa jakim ličnim granicama. Balansiran prvi energetski centar nam daje jak imuni sistem.Prvi energetski centar balansira se adekvatnim vibratornim esencijama i energetskim vežbama. Takođe, tokom rada na ovom energetskom centru važna je fizička aktivnost kroz neku vrstu sporta. Preporučljivo je nositi crvenu boju koja simboliše Marsov energetski centar.
Isidora Horvat
IH Astro Holistic Concept
063/8964-741

Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: zdravlje | tagovi: , , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Mars – Snaga kao sigurnost”


« Gostovanja Alice in WonderBand u junu

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook