Marge Simpson u najpoznatijim haljinama svih vremena

dana Nov27 2013

Marge Simpson, svima dobro poznata plavokosa domaćica iz Springfilda, možda nije prva asocijacija kada su u pitanju ikone stila, ali zahvaljujući umetniku Alexsandru Palombu, našla se u koži najuticajnijih modnih ikona  u poslednjih 100 godina.

Smatrajući da se u svakoj ženi nalazi i jedna Marge Simpson, poznati karikaturista je želeo da probudi magiju koja se krije u svakoj ženi kao što su snaga, ženstvenost, elegancija, lepota, erotizam. Umetnik je  izabrao 100 haljina koje su po njegovom mišljenju uticale na promene stila  i istoriju kostima sa kojima su se dešavale i određene promene u društv i koje su tokom dvadesetog veka uticale na emancipaciju žena. Neke od haljina koje je izabrao za Marge su žene transformisale u ikone, dok su druge zapravo postale prepoznatljive zahvaljujući ličnostima koje su ih nosile.


Dubravka Dodig
je devojka sa velikim snovima i još većim ciljem da ih pretvori u relanost. Zaljubljenik u crveni lak i visoke potpetice. Kreator sopstvenog sveta koji smatra da stil nema veza sa pukim praćenjem trendova već da je rezulat svesnosti sebe i sposobnosti da u modnom metežu pronađemo ono što će našu posebnost učiniti još posebnijom. lovestylemagic | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | tagovi: ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Marge Simpson u najpoznatijim haljinama svih vremena”


« Projekat 360

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook