Maraja Keri predstavila svoju novu TV seriju uz izazovne plesače

dana Aug10 2016

Osmodelna serija prati pevačicu koja započinje svoju“Sweet Sweet Fantasy” turneju u Velikoj Britaniji, Evropi i Africi, a uz sve to planira i svoje venčanje. Maraja garantuje ekskluzivni pristup njenom životu iza mikrofona, uključujući porodicu, prijatelje i njen lični krug ljudi koji joj pomaže da bude na vrhu. Mariah’s World (Marajin svet) biće premijerno prikazan u Evropi od 11. decembra. Seriju će moći da prate gledaoci  E! međunarodnih kanala, što obuhvata 153 zemlje na 24 jezika.

Ova najava dolazi neposredno nakon održavanja panela Asocijacije televizijskih kritičara (TCA) kada je Maraja zauzela centralno mesto i govorila o svojoj seriji. Pored toga, diva će početi drugi deo svog globalno hvaljenog  programa u Las Vegasu “Mariah #1 to Infinity” u Cezarevoj palati krajem avgusta.

Najprodavaniji ženski izvođač svih vremena sa preko 220 miliona prodatih albuma i 18 singlova koji su zauzimali prva mesta, najviše među svim solo izvođačima ikada, Maraja Keri poseduje talenat i harizmu koja oduševljava publiku već četvrt veka. Kao pevačica, tekstopisac i producent, Keri je osvojila 5 Gremi nagrada, 21 nagradu American Music Awards, 14 Billboard Music Awards i Icon Award, a proglašena je za najboljeg Billboard umetnika decenije i za najbolju pevačicu milenijuma od strane World Music Awards. Dobitnica nagrada za humanost, Maraja Keri je velikodušno posvetila svoje vreme i energiju u filantropske svrhe, uključujući  akcije Save the Music, World Hunger Relief, fondacije Elton John AIDS Foundation i Make-A-Wish Foundation, a 2006. uspostavljena je Mariah Carey Wish Icon Award. Krajem leta  Maraja se vraća u Las Vegas a zatim kreće za Južnu Ameriku na svoju “Sweet Sweet Fantasy” turneju u Argentini, Čileu, Brazilu  i Meksiku.

Mariah’s World realizuju Bunim/Murray Productions u saradnji sa Magi zec Carpet Productions.  Gil Goldschein, Jeff Jenkins, Farnaz Farjam i  Chris Ray su izvršni producenti za Bunim/Murray Productions.  Mariah Carey i Stella Bulochnikov su izvršni producenti.

Za najnoviji pogled na seriju “Mariah’s World” na raspolaganju je sajt eonline.com,


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: događaji, lifestyle, ličnosti | tagovi: , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Maraja Keri predstavila svoju novu TV seriju uz izazovne plesače”


« Super model Karli Klos novo lice adidas by Stella McCartney

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook