Mali razgovori o modi u UŠĆE Shopping Centru

dana Dec14 2017

U susret veselim novogodišnjim praznicima, u nedelju, 17. decembra sa početkom u 13 časova u UŠĆE Shopping Centru biće organizovani „Mali razgovori o modi“ u organizaciji modne agencije Select, sa ciljem da se najmlađima ponudi drugačiji zabavno-edukativan sadržaj, a moda predstavi kroz zanimljive priče o kulturi i stilu života.

Tim povodom će Zoja Stanić i Konstantin Stojković, mali manekeni modne agencije Select, zajedno sa saradnicima, modnim dizajnerom i stilistom Nemanjom Pantelićem, velikim i malim manekenima, frizerom, glumcem Ivanom Mihailovićem, maloj publici u UŠĆU odgonetnuti tajne pravilnog i prikladnog odevanja za svečane prilike.

Devojčice i dečaci u publici će moći da se oprobaju i u prvim manekenskim koracima, da učestvuju u jednom zanimljivom kvizu i da iz prve ruke čuju kako se Ivan Mihailović oblačio kada je bio mali.

Ovom aktivnošću UŠĆE Shopping Center i modna agencija Select započinju seriju predavanja o modi i kulturi odevanja, namenjenu predškolcima i deci osnovnoškolskog uzrasta.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Mali razgovori o modi u UŠĆE Shopping Centru”


« Eucerin® DERMOPURE linija specijalna ponuda

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook