MaKapAtelier – crna boja kao inspiracija

dana Jan19 2017

MaKapAtelier je za svoju drugu kolekciju odabrao crnu boju – boju elegancije. Kolekciju karakterišu jednostavne linije, plišani detalji, čipka. Pored kreiranja u crnoj boji, tu su i haljine razigranih boja. Najupečatljivije su suknje jarkih boja koje su idealne sa crnom rolkom, bluzom ili majicom. Možete ih pratiti na Instagramu.

Druga po redu MaKap kolekcije inspirisana je modernom i urbanom ženom, koja svoj svedeni stil voli da kombinuje uz efektne detalje nakita i zanimljivih štikli. Materijali su birani na osnovu boja koji bi otkrili u ženi stil koji ona poseduje na jedinstven način.

Ovaj put birali su tamnije boje jer crna je svakako boja elegancije, nasuprot prve kolekcije u kojoj su uglavnom dominirale neon boje, u skladu sa letom kao i nepisanim svetskim trendom, kada je neon prošle godine bio “must have”.

Više fotografija pogledajte na našoj Facebook strani.

 

 


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: lifestyle, najnovije vesti, trendovi | tagovi: , , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “MaKapAtelier – crna boja kao inspiracija”


« Ničim izazavan poziva na Double date 14. februara u Mikser house-u!r

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook