Luksuzne haljine Svetlane Jaćović

dana Oct24 2013

Kolekcija luksuznih haljina „KRUG“, za sezonu SS/14, autorke Svetlana Jaćović predstavlja ručno rađene unikatne haljine, visokog kvaliteta izrade od najfinijih svila, kože i posebnih materijala koji ističu ženstvenost figure i naglašavaju struk.

Boje koje dominiraju u predstavljenoj kolekciji su bela, crna i nijanse boje lavande, puder roze, boje kapućina uz detalje toplih zlatnih tonova. Haljine su u celosti izrađene od svile koja u slojevima gradi formu naglašene ženstvenosti. Uz osnovnu siluetu svaka haljina ima na sebi ručno izrađene detalje bez ijednog industrijskog procesa u finalnoj estetskoj obradi.

Autorka je bila inspirisana vrstama raspoloženja i životnih situacija koje prate svakog pojedinca i koje imaju svoj ciklus, otuda i naziv kolekcije „Krug“.

Namenjena je devojci ili ženi koja u sebi nosi odlike ženstvenosti, jačine i hrabrosti kao i haljina koju bi ponela. Pored ženstvene siluete, haljine prikazuju estetsku snagu ručno rađenih detalja i hrabrost autorke da spoji neuobičajene elemente i oblike sa luksuzom obraćajući se upravo ženi koja u sebi nosi ove kvalitete.

Kolekciju možete videti na reviji Modne Vinjete, koja će se održati u utorak 29. oktobra na Beogradskoj nedelji mode.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Luksuzne haljine Svetlane Jaćović”


« Tamara Jarić prvi put na beogradskoj nedelji mode

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook