Luksuzna ponuda iz Eucerina

dana May23 2017

Vaša koža nije više elastična kao nekada, izgubila je volumen i blistavost, a bore su se produbile? Niste pristalica invazivnih metoda, ali osećate se mlado i želite da to pokaže i vaša koža? Eucerin® Elasticity + Filler preparati formulisani su upravo tako da se istovremeno bore sa svim posledicama starenja kože. U pitanju je prva Eucerin® antiage linija specijalno razvijena da zadovolji sve potrebe zrele kože.

Visoka efikasnost preparata iz ove linije počiva na inovativnoj kombinaciji moćnih aktivnih sastojaka: arktina, silimarina i hijaluronske kiseline. Udružena, ova tri sastojka vraćaju koži elastičnost i ublažavaju duboke bore, vidljivo poboljšavajući celokupni izgled kože. Arktin, sastojak dobijen iz ploda čička, poboljšava proces regeneracije kolagena i time vraća elastičnost i poboljšava čvrstinu kože! Silimarin, poreklom iz biljke poznate pod nazivom gospin trn, aktivira mikrocirkulaciju, ali i štiti elastin i kolagen od oksidativnog stresa, što čini da koža igleda blistavo i sveže! Hijaluronska kiselina, tačnije dokazano visokoefikasna kombinacija hijaluronske kiseline dugog i kratkog lanca koju u svojim antiage filer preparatima koristi Eucerin® popunjava bore iznutra, duboko u koži, ali i na površini, te koža postaje glatka, a bore vidljivo ublažene! Rezultat? Adekvatna i redovna rutina nege preparatima iz Eucerin® Elasticity + Filler linije daje koži ono što joj je potrebno i vraća joj blistavost, čvrstinu i elastičnost!

U aktuelnoj ekskluzivnoj ponudi dostupna je Eucerin® ELASTICITY+FILLER dnevna krema za sve tipove kože koja sadrži SPF 15 i UVA filtere u cilju zaštite kože od starenja uzrokovanog UV zračenjem.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Luksuzna ponuda iz Eucerina”


« Muzičari u akciji za pomoć gladnima

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook