Luka Raco, Jelena Gavrilović i DJ Prema u poseti „Reebok gradu“

dana Nov2 2017

Modni stil devedesetih se vratio na velika vrata širom svetskih metropola. Čuveni model koji je „vladao“ teniskim terenima još od 1985, a nakon toga postao neizostavni deo street style kulture ponovo osvaja ulice grada – Reebok Club C.

Tim povodom Reebok je na 42. Nedelji mode promovisao Club C u okviru „Reebok grada“ sa svim elementima urbanog života, putokazima, pešačkim prelazom i izložbenim delom ove old school linije. Posetioci su imali priliku da naprave video  „virtuelne šetnje“ Beogradom i zabeleže svoj doživljaj na kreativan način. Od 162 napravljena videa izabrani su pobednici, Marija Panić i Marko Filipović, koji su nagrađeni Reebok Club C patikama.

Classic liniju decenijama unazad predstavljaju poznata imena iz sveta mode, umetnosti i zagovornici „uličnog“ trenda odevanja. Osim velikog broja posetilaca, Reebok „grad“ su posetili glumci Jelena Gavrilović, Luka Raco i DJ Prema.

O momentima iza kamere, više o glumačkim izazovima i svetu modelinga, mladi umetnik podelio je u svojoj prvoj knjizi „Portret slikan rečima“, a pravo sa promocije Luka Raco obišao je Reebok „corner“ na Beogradskoj nedelji mode.

„Club C me podseća na najlepše uspomene iz detinjstva i na fotografije roditelja sa porodičnih putovanja. To su patike koje su obeležile moje odrastanje. Reebok je svakodnevno prisutan u mom životu i predstavlja moj izbor dugi niz godina“, istakao je Raco.

Za mene Club C predstavlja povratak osamdesetih, jer iako su one danas deo svakodnevnog stila vezujem ih za njihove početke na teniskim terenima. Ta klasika, će uvek biti u modi i drago mi je što ih sve više viđam na ulicama grada. Najčešće ih kombinujem uz džins“, izjavio je DJ Prema.

 Najnoviji model Club C 85 MELTED METAL predstavlja reinterpretirani kultni Classic inspirisan koloritom i sjajnom teksturom rastopljenog metala. Glavna junakinja ove kampanje je Gigi Hadid, trendseterka koja oslikava snažan duh Classic modela.

Inspirisana ovom kampanjom, Jelena Gavrilović je istakla kako ona najčešće kombinuje Club C.

Uvek preferiram garderobu i obuću u kojoj se osećam komforno. Club C melted metals model kombinujem u svim varijantama kako za jutarnju šetnju, tako i za večernje izlaske“, istakla je Jelena.

Tokom trajanja Beogradske nedelje mode, Reebok je upriličio i nagrađivanje u Buzz radnjama u TC Delta City i Ušće. Prvih 20 ljubitelja koji su kupili model Reebok Classic na poklon su dobili i Reebok Classic ranac.

 

 
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Luka Raco, Jelena Gavrilović i DJ Prema u poseti „Reebok gradu“”


« Promovisana kampanja i vizuelni identitet 15.Beogradskog festivala igre PRESTONICA

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook