Luka Raco, Jelena Gavrilović i DJ Prema u poseti “Reebok gradu”

dana Nov6 2017

Modni stil devedesetih se vratio na velika vrata širom svetskih metropola. Čuveni model koji je „vladao“ teniskim terenima još od 1985, a nakon toga postao neizostavni deo street style kulture ponovo osvaja ulice grada – Reebok Club C.

Jelena Gavrilović

Tim povodom Reebok je na 42. Nedelji mode promovisao Club C u okviru „Reebok grada“ sa svim elementima urbanog života, putokazima, pešačkim prelazom i izložbenim delom ove old school linije. Posetioci su imali priliku da naprave video  „virtuelne šetnje“ Beogradom i zabeleže svoj doživljaj na kreativan način. Od 162 napravljena videa izabrani su pobednici, Marija Panić i Marko Filipović, koji su nagrađeni Reebok Club C patikama. 

DJ Prema

O momentima iza kamere, više o glumačkim izazovima i svetu modelinga, mladi umetnik podelio je u svojoj prvoj knjizi „Portret slikan rečima“, a pravo sa promocije Luka Raco obišao je Reebok „corner“ na Beogradskoj nedelji mode.

Luka Raco

„Club C me podseća na najlepše uspomene iz detinjstva i na fotografije roditelja sa porodičnih putovanja. To su patike koje su obeležile moje odrastanje. Reebok je svakodnevno prisutan u mom životu i predstavlja moj izbor dugi niz godina“, istakao je Raco.

Više fotografija pogledajte na našoj Facebook strani.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: događaji, lifestyle, najnovije vesti, trendovi | tagovi: , , , , , , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Luka Raco, Jelena Gavrilović i DJ Prema u poseti “Reebok gradu””


« Poznati svetski fotograf Seb Janiak otvorio svoju prvu izložbu u Beogradu

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook