LUFF gelato na novoj adresi!

dana Jul11 2019

Pre dve godine na Vračaru je otoren LUFF gelato, koji se za kratko vreme izdvojio kvalitetom, originalnim ukusima, lepim ambijentom i dobrim dizajnom.

LUFF je plod dugogdišnjeg istraživanja recepture za savršenim sladoledom, koji je ekipa ljudi koja vodi Luff uspela da postigne, te je za prethodne dve godine više od 100 ukusa pruženo svim ljubiteljima ove ne samo letnje poslastice.

Neke od najpopularnijih kombinacija LUFF ukusa su maskarpone sa belom čokoladom i borovnicom, rikota sa smokvom i orasima, štrudla sa makom, kafa sa karamelizovanim bademima, puter od kikirikija sa čokoladom ili aktivni ugalj sa vanilom, ali jednako popularni su badem, crna čokolada, pistać, lešnik, marcipan, orah i popularni voćni sorbei poput maline, manga, marakuje..

Zato je LUFF postao neizbežna adresa za sve ljubitelje dobrog sladoleda, do sada na adresi Prote Mateje 30, a od četvrtka i u centru grada u ulici Kralja Petra 53.

Ukoliko niste do sada probali LUFF, možete to učinite koliko danas i dođete na otvaranje novog LUFF lokala u Kralja Petra 53. četvrtak, 11. jul 2019, od 17:00. 
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “LUFF gelato na novoj adresi!”


« Partizan savladao Bordo u Austriji!

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook