Live from the red carpet na E!kanalu

dana Sep16 2018

Potpuno nov digitalni šou na Tviteru   E! Stream the Red Carpet  fokusira se na interakciju fanova i modne početke od 22:00 .

Dok se zvezde okupljaju za najveću noć televizije, ekipa E! News emisije Giuliana Rancic i Jason Kennedy predvodiće E! prenos uživo sa crvenog tepiha – Live From The Red Carpet: The 2018 Emmy Awards i doneće obožavaocima spontane i autentične intervjue sa najvećim zvezdama televizije i nominovanim za nagrade, uz voditeljke Zuri Hall i Morgan Stewart. E! će omogućiti gledaocima paralelno praćenje dešavanja putem televizije, na digitalnim platformama i kroz mobilne kanale i društvene mreže i to sve uživo iz Microsoft teatra u Los Anđelesu u Kaliforniji , 17. septembra ponoć uz emisiju Countdown to the Red Carpet: The 2018 Emmy Awards.

Detaljno izveštavanje počinje sa Countdown to the Red Carpet: The 2018 Emmy Awards koje vode zvezda serije Very Cavallari – Kristin Cavallari, stilista poznatih ličnosti Brad Goreski, voditeljka emisije The Real Jeannie Mai, poznata ličnost iz sveta pop kulture Nina Parker i E! dopisnik Kristin Dos Santos, uz The Rundown učesnicu Erin Lim, a svi oni će odbrojavati do dolaska 18 najviše iščekivanih zvezda i nominovanih za nagradu Emi dok ne dođu na crveni tepih. Kao sastavni deo izveštavanja postojaće dodatno izveštavanje uživo, E! će po prvi put predstaviti E! Stream the Red Carpet digitalnu emisiju na Tviteru na nalogu @enews koja takođe u saradnji sa Live From the Red Carpet počinje 17. septembra u ponoć, uz voditelje: Jeannie Mai, Brad Goreski i Kristen Dos Santos. Digitalna emisija predstavlja jedinstvenu priliku za fanove da komentarišu dolaske na crveni tepih i modne izraze u realnom vremenu, i da imaju interakciju sa učesnicima E! panela sa holivudskim stručnjacima koji izveštavaju sa crvenog tepiha. E! Stream the Red Carpet postavlja gledaoce u sredšte uzbuđenja oko dodele Emi nagrada. .

Kada se ceremonija završi, Zuri Hall će uzimati izjave od pobednika a Morgan Stewart, stilista Jason Bolden, Nina Parker i Brendan Schaub (Fighter and the Kid podcast) predstaviće najznačajnije trenutke večeri uključujući iznenadne pobede i pehove, istaknute modne kreacije i govore i nastupe koji su vredni pominjanja, a sve to tokom emisije E! After Party: The 2018 Emmy Awards.
Daily Pop i Live From E! takođe će se baviti dodelom Emi nagrada na zabavan način. Uz to, E! News imaće poseban pogled na crveni tepih, uz osvrt i na guvernerov bal i intervjue sa voditeljima dodele Emi nagrada: Michael Che i Colin Jost iz Saturday Night Live. Zatim, 19. septembra u 23:00 emituje se E! News razgovor sa pobednicima, predstavlanje najznačajnijih trenutaka večeri i fanovima će biti prikazano kako je izgledao Emi afterparti.

Omiljen među gledaocima, E! Glambot, takođe se vraća uz kreativnog direktora i reditelja muzičkih spotova, Cole Walliser, da prikaže moment sa crvenog tepiha na inovativan način, uključujući gledaoce još više u dešavanje.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Live from the red carpet na E!kanalu”


« Aja Jung otvorila 53. festival Mokranjčevi dani

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook