LISCA – praznične radosti

dana Dec14 2016

Vreme darivanja je tu, stoga svi tražimo ideje šta da poklonimo voljenim osobama.

Donji veš je lep poklon. U Lisicinoj ponudi ćete naći simpatične crvene gaćice za nju i za njega. Slatke ženske gaćice Santa, Cheek by Lisca i muške bokserice Rudolf, Lisca Men su ukrašene nestašnim novogodišnjim motivima. Idealan poklon! I ne zaboravite: tokom novogodišnje noći nosite crveni donji veš, jer donosi sreću! Pored toga je crvena boja ljubavi i strasti.

Cheek by Lisca, gaćice Santa 1090,00 RSD

Bokserice Rudolf Lisca Men 1290,00 RSD, Gaćice Santa Cheek by Lisca 1090,00 RSD

Prednovogodišnji period je vreme blistavih iznenađenja, kada se smo hrabriji – poklonite dragoj osobi smeo donji veš i dočarajte magiju pažljivo izabranim modelom donjeg veša iz linije Lisca Selection. Preplitanje čipke, veza i providnih materijala će od svake žene napraviti zavodnicu.

Lep poklon je svakako i udobna i mekana pidžama, koja će vas slatkim motivima i romantičnim izgledom odvesti u udobnost prijatnih noći i sladak san. Lisca se pobrinula i za nju i za njega.

Za toplotu će se pobrinuti mekane čarapice ili papučice Cheek by Lisca.

www.lisca.rs


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: najnovije vesti, trendovi | tagovi: , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “LISCA – praznične radosti”


« MARKO LOUIS: Novi singl koji putuje od Srbije do Indije

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook