LINDEX – švedski modni brend

dana Aug2 2012

Kompanija Triple Jump Group iz Beograda, strateški je partner brenda LINDEX. Prvi maloprodajni objekat, od ukupno 5 planiranih, biće otvoren 01. Septembra u TC Merkator na Novom Beogradu. U prodajnom prostoru od 700m2, svim zainteresovanim kupcima biće ponuđeno preko 30.000 artikala.

Lindex modeli iz kolekcije jesen/zima 2012

Švedska kompanija LINDEX predstavlja jedan od vodećih evropskih maloprodajnih lanaca, koja u svom sastavu ima preko 450 prodajnih objekata u 15 zemalja. Poslovna ideja kompanije leži u ponudi inspirativnih i za kupovinu povoljnih modnih proizvoda, namenjenih svim samosvesnim ženama koje prate modu.

Prodajni koncept kompanije LINDEX pokriva veliki dijapazon modnih proizvoda za žene i decu, kao i donji veš. U ponudi su kolekcije koje odlikuju dobro osmišljeni detalji, poslednji modni trendovi i široki asortiman koji se redovno dopunjuje novim proizvodima. Inspirativne modne kolekcije koje LINDEX prezentuje, kreirane od strane sopstvenih  dizajnera, prate najnovije modne trendove i mogu se nositi u svakoj prilici.

“Danas je LINDEX jedna od vodećih modnih kompanija u Evropi. Radujemo se našoj budućoj saradnji koja će omogućiti odličan modni izbor uz vise nego povoljne cene svim ženama u Srbiji”, rekao je Johan Eyram Isacson (direktor međunarodnog franšiznog sektora kompanije LINDEX).

LINDEX prodavnica

LINDEX komunikacioni koncept “Get the Look” inspirise mnoge žene širom Evrope koje prate modu, da uz dostupne cene prizvoda, budu potpuno u trendu. Reese Witherspoon i Gwyneth Paltrow samo su neki od modela ovog poznatog švedskog brenda.

Vise informacija o brendu i proizvodima, možete pogledati na lindex.com


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: događaji | tagovi: , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “LINDEX – švedski modni brend”


« Preplanula mačka VS Porcelanska lutka

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook