LG i Google predstavljaju prve pametne satove!

dana Feb14 2017

Kompanije LG Electronics i Google će zvanično predstaviti prve pametne satove koje koriste Android Wear 2.0 operativni sistem. Modeli LG Watch Sport i LG Watch Style su jedinstveni po svom dizajnu, različitim mogućnostima i korisnim funkcijama. Namenjeni su korisnicima koji vole praktičnosti, ali i onima koji vode aktivan način života.

Uspeli smo da iskoristimo sve prednosti inovativne tehnologije i u saradnji sa kompanijom Google predstavimo nesvakidašnji pametne satove dizajnirane za različite potrebe i želje korisnika”, izjavio je Juno Cho, predsednik i izvršni direktor kompanije LG Electronics Mobile Communications.

LG Watch Sport i LG Watch Style su prvi satovi na tržištu koji koriste Android Wear 2.0 operativni sistem, a pokreće ih Qualcomm Snapdragon Wear 2100 procesor. Oba sata imaju preinstaliran program Google Assitant, dok je kod modela LG Watch Sport, zahvaljujući NFC tehnologiji, dostupna i Android Pay aplikacija. Pored poboljšanog korisničkog interfejsa, dodatne opcije pružaju mogućnost slanja poruka i povezivanje sa Google Fit aplikacijom, koja korisnicima omogućava praćenje njihovih fitnes ciljeva i treninga. Prvi pametni satovi sa Android 2.0 operativnim sistemom i Google „asistentom” na ruci, omogućavaju korisnicima da odgovaraju na poruke, zabeleže sebi podsetnik ili saznaju koji je najbrži put do željene destinacije. Takođe, preko Google Play prodavnice mogu se preuzeti neke od omiljenih aplikacija.

Modeli LG Watch Sport i LG Watch Style ne razlikuju se po dizajnu od običnog sata, izuzev što kao dodatak imaju rotirajuće dugme koje im omogućava jednostavniju i lakšu pretragu na samom ekranu. Korisnici pritiskom na dugme mogu čitati poruke, pretraživati aplikacije i proveravati notifikacije. Ekran je podeljen u osam celina pa su korisnicima sve bitne informacije odmah vidljive i lako dostupne. Sa Android Wear 2.0 verzijom poboljšan je i način pisanja poruka, pa sad možete pisati rukom na tastaturi, a možete i jednostavno iskoristiti generisan Smart Reply koji pokreće savremena Machine learning tehnologija kompanije Google.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “LG i Google predstavljaju prve pametne satove!”


« Viber Ljubavni bot za Dan zaljubljenih

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook