Letnje ljubavi: Prednosti i mane

dana Aug21 2014

Leto, more, pesak i provod…Sve ovo asocira na potrebu da se opustimo više nego inače i slobodnije pristupamo ljubavi. Letnje avanture su kratke i slatke i retko im ko može odoleti. Proverite i zbog čega.

Bez prevelikih emocija molim – Poenta letnje šeme je da se zabavite i uživate u nečijem društvu, ali i da se opustite i pokidate sve stege koje nas vežu za dugoročne, stabilne veze. To znači da ne morate da osećate grižu savesti ukoliko zbog izlaska sa prijateljima, ne možete da se vidite sa osobom sa kojom ste u šemi, da možete flerotvati i sjajno se zabavljati i bez letnjeg partnera.

Spontanost pre svega – Jedna od osnovnih odlika letnjih ljubavi jeste spontanost. One brzo dolaze, ali i nakon letovanja se završavaju. Uživajte u neobaveznom flertu iz koga se mogu izroditi veće simpatije. Neobavezan razgovor na plaži, za šankom u kafiću…sve ovo mogu biti uvertire u ljubavnu priču koja će vam se urezati u sećanje.

Upoznajete sebe i svoje potrebe – Svaka nova osoba u vašem životu, svaka veza ili prolazna avantura, će vam pomoći da definišete šta je ono što zapravo (ne) tražite za ozbiljnu vezu. Dakle, i ova letnja avantura pomoći će vam da nešto naučite o sebi, na jedan prilično bezbolan i neobavezan način i pomoći će vam da formirate kriterijume za predstojeće  veze.

Ljubav na daljinu je teška – Letnja avatura podrazumeva rastanak, nakon čega se odnos svodi na nekoliko razmena poruka, dok se potpuno ne vratite u svoju kolotečinu. Mali broj ljubavnih veza ovog tipa preraste u nešto ozbiljno, ali za sve postoji izuzetak.

Izvor: Naxi.rs
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Letnje ljubavi: Prednosti i mane”


« Nouvelle Vague na koncertu u Barutani u kreacijama Jovane Marković

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook