Lena Kovačević održala sjajan koncert u Botaničkoj bašti

dana Jun18 2019

Lena Kovačević održala je koncert 15. juna u prostoru Botaničke bašte u Beogradu, u okviru Wine Garden manifestacije. Ulaznice za koncert bile su rasprodate danima pre održavanja.

Lena je u ovom posebnom ambijentu izvela svoje poznate numere “Cafe”, “Dubine”, “Osećam”, ali i svetske hitove u svom jedinstvenom aranžmanu. Publika je posebno bila oduševljena jazz obradama tradicionalnih srpskih pesama.

Tokom leta Lena će nastaviti koncertne nastupe u inostranstvu: 30. juna nastupiće u Nemačkoj uz simfonijski orkestar i ansambl Josef & Friends, članove državnog operskog orkestra Braunšvajg. Ovaj ansambl predvodi violinista Jožef Žiga, član Državnog orkestra Braunšvajga u kojem kao zamenik koncert-majstora aktivno obogaćuje koncertni život na tom prostoru.

Tokom leta Lena će održati koncert 5. jula na Kotor Art Festivalu sa Big bendom RTS-a. Ovaj festival okuplja impresivan broj međunarodnih umetnika sa programima na brojnim ambijentalnim lokacijama u Kotoru i širom Boke. Posle toga slede nastupi u Srbiji, Makedoniji, Italiji i Nemačkoj sa početka jeseni.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Lena Kovačević održala sjajan koncert u Botaničkoj bašti”


« 8. Beogradski festival evropske književnosti

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook