Lena Kovačevic i ekipa filma MANU MUNJA na promociji filma u Beo Zoo vrtu

dana May15 2019

Veliko interesovanje dece vladalo je za druženje sa protagonistima sinhronizacije animiranog filma MANU MUNJA u Beo Zoo vrtu. Na raspolaganju za selfije i potpisivanje postera bile su Lena Kovačević koja tumači čiopu Kalifu i izvodi naslovnu numeru filma “Letimo”, Miomira Dragićević koja tumači lik ženke galeba Blanš, kao i devojčica Sofija Trifunović koja pozajmljuje glas malom Manuu. Na raspolaganju su bile aktivacije i poligoni za mališane a uz grickalice i balone održano je i kratko predavanje o čiopama i galebovima.

Animirani flm za decu MANU MUNJA počeo je sa redovnim bioskopskim prikazivanjem 9. maja u distribuciji Dexin Filma. Ovaj crtani film govori o porodici i poštovanju razlika kroz priču o maloj ptici, čiopi, koja živi sa jatom galebova. Glavni zaplet nastaje kada čiopa Manu upozna pripadnike svoje vrste i sazna da čiope i galebovi nisu u dobrim odnosima.

Crtani film MANU MUNJA sinhronizovan je na srpski jezik, dolazi iz studija za animaciju koji je poznat po specijalnim efektima za filmove „Dan nezavisnosti 2“, „The Grand Budapest Hotel“ i „White House Down“. Scenario je nominovan kao najbolji scenario za film na Međunarodnom festivalu animiranog filma FMX Festival u Nemačkoj i dobitnik je prve nagrade na dečijem festivalu u Amsterdamu za projekat koji najviše obećava. U originalnoj verziji glasove daju Kejt Vinselt i Vilijem Defo.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Lena Kovačevic i ekipa filma MANU MUNJA na promociji filma u Beo Zoo vrtu”


« Vodeća imena svetske medicine sporta ponovo u Beogradu

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook