Kup prijateljstva evropskih klubova – Zlatibor 2018

dana Jun6 2018

Od 4. do 10. juna na Zlatiboru će biti održan prvi Europian Clubs Friendship Cup 2018. – Kup prijateljstva evropskih klubova.

Na turniru će učestvovati 16 klubova, od toga 10 najpopularnijih i najvećih klubova u regionu: Partizan, C. zvezda, Dinamo Zagreb, Sarajevo, Vardar, Olimpija, Vojvodina, Osijek, Željezničar i Budućnost. Ostalih 6 mesta popuniće dobro poznati evropski klubovi Espanjol, Udineze, Fenerbahče, Videoton, Spal i Torino.

Svoje znanje, umeće i talenat, pokazaće generacija rođena 2000. godine, momci od 18 godina.

Ovakav sastav turnira čini ga najvećim ovakve vrste u regionu. Klubovi će biti podeljeni u 4 grupe po 4 tima. Pobednici grupa igraju polufinale. Utakmice će se igrati na više terena na Zlatiboru, gde će sve ekipe biti i smeštene.

Ovaj turnir je lepa prilika da vidimo generaciju fudbalera koja dolazi i budućnost je ovih klubova. Još važnije je da će ovi mladi igrači uspostaviti međusobno, nove prijateljske veze, a u sportskom smislu se odmeriti i potvrditi sa najboljima u regionu.

ECFC turnir će biti tradicionalan i održavaće se svake godine. Turnir organizuju opština ČajetinaTuristička organizacija ZlatiborSportski savez opštine ČajetinaSportski centar Čajetina, FT Team company, Hit and run production i Sportklub TV uz logističku i organizacionu pomoć FSS.

Turniru će kao promoteri i gosti prisustvovati brojni nekadašnji i sadašnji fudbalski asovi – Peđa MijatovićIvan GudeljIvica OsimDejan SavićevićSlaviša JokanovićRefik ŠabanadžovićSavo MiloševićVladimir Petrović Pižon i mnogi drugi…

Velika atrakcija za sve učesnike turnira a i za navijače ovih klubova, predstavlja podatak da će se čak 4 utakmice dnevno u grupnoj fazi nadmetanja, direktno prenositi na najvećoj regionalnoj tv mreži, Sportklubu, koji je najgledanija  sportska televizija u regionu. Ovim putem će javnost u čak 10 država videti nove fudbalske talente a oni priliku da pokažu svoje umeće pred najširim auditorijumom.

Izvor:partizan.rs

 
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Kup prijateljstva evropskih klubova – Zlatibor 2018”


« NOVO irieFM Ljubav što smo stvorili

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook