Krstajić: Videlo se srce i kompaktnost

dana Jun18 2018

Srbija je ostvarila veoma vrednu pobedu u prvom meču Svetskog prvenstva u Rusiji, protiv Kostarike u Samari, a selektor Mladen Krstajić ne krije da je zadovoljan ishodom, ali i slikom svoga tima…

“Bez obzira što smo pokušavali da spustimo loptu na zemlji, znali smo da ćemo u slučaju pobede dobiti mir pred duel sa Švajcarskom. Da smo, ne daj Bože, izgubili, mediji bi tražili uzorke poraza. Hvala Bogu, dobili smo, ali moramo s obe noge da ostanemo na zemlji. Priprema za taj duel u Kaljinigradu sa Švajcarcima, 22. juna, već su pri kraju. -Sve protivnike u grupi smo jednako analizirali. Sad samo sledi šlag na tortu. Analiza je završena stvar, jer i Švajcarci znaju nas koliko i mi njih – ne ostavlja dilemu Mladen Krstajić.”, rekao je posle meča na Kosmos Areni srpski selektor.

Aleksandar Kolarov ne krije da svi junaci pobede u Samari ostaju s obe noge na zemlji…

“Ovo je gol koji smo svi željno iščekivali, danas sam ja imao sreću da ga dam i uzmemo tri boda. Emocije treba držati po strani, ništa još nije gotovo. Nadam se da ćemo završiti grupu na pravi način – rekao je kapiten Orlova po završetku meča i dodao.- Sa ovakvim ponašanjem, mene kao kapitena i svih igrača koji su bili na terenu i na klupi, imamo čemu da se nadamo. Nadam se da su navijači mogli da uživaju.”, rekao je Kolarov.

Photo: FSS
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Krstajić: Videlo se srce i kompaktnost”


« Social Club od sada na 20/44

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook