KRAFTWERK osvojio Gremi nagradu za najbolji dens album

dana Jan31 2018

Pioniri elektronske muzike, KRAFTWERK, osvojili su nagradu Gremi za najbolji dens elektronski album: “3-D The Catalog”, na ceremoniji dodele održanoj 28. januara u Njujorku. Ovaj nemački bend, nastao 1970. godine, osvojio je 2014. godine nagradu Gremi za životno delo, a 2015. su izabrani za ulazak u “Hol slavnih”.

Bend Kraftwerkkoji će nastupiti u Beogradu 24. februara 2018. u Štark Areni,  poznat je po stavu da želi da stvara muziku više kao mašine nego ka ljudi, a “3-D The Catalogue” nastao je kao serija retrospektivnih nastupa u muzejima, uključujući i Muzej moderne umetnosti u Njujorku. Na albumu je odstranjen šum i zvuk publike, što nije čest slučaj kada se radi o albumima sa uživo nastupa.  Ovaj album imao je nekoliko verzija izdanja, uključujući paket od osam diskova. Jedan disk sadržao je zvuk prilagodljiv za slušalice, sa legendarnim Kraftwerk numerama “The Robots,” “Pocket Calculator” i  “Trans Europe Express.”

Ulaznice za KRAFTWERK mogu se nabaviti na blagajnama Štark Arene i Bilet Centra, na svim prodajnim mestima CS Eventima i online na www.starkarena.co.rs.

Jedna od legendarnih Kraftwerk numera “The Robots”


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: događaji, lifestyle, najnovije vesti | tagovi: , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “KRAFTWERK osvojio Gremi nagradu za najbolji dens album”


« Održan žreb za Triglav osiguranje Kup Radivoja Koraća

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook