Kovrdžava kosa – trend broj jedan

dana Feb13 2018

Stilisti poznatih dama diktiraju trendove i kada su u pitanju frizure. Jedan od njih su i kovrdže. Nebitno je da li su sitne ili krupne, prirodne ili uvijene.

Dženifer Lopez

Kod kovrdžave frizure odgovara nam to što je idealna za svaku priliku – za dnevnu i večernju priliku. Ukoliko ih nosite nonšalantno, bez razdeljka, za večernje prilike je za minut možete oblikovati i izgledati drugačije – sexy, kada prebacite kosu preko jednog ramena, ili romantično sa pletenicom preko glave.

Kim Kardašijan

Arijana Grande

Savet poznatih frizera za kovrdžavu kosu je da se koristi kokosovo ulje i razni kokteli – tretmani na bazi kokosovog ulja. Samo neke od svetski poznatih dama koje su već isprobale trendi kovrdže su Dženifer Lopez, Kim Kardašijan i Arijana Grande.

Photo credits: www.instagram.com

Više fotografija pogledajte na našoj facebook strani.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | tagovi: , , , , , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Kovrdžava kosa – trend broj jedan”


« Robert Del Naja iz Massive Attacka je Banksy?

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook