Koncertni spektakl koji se ne propušta: 2 CELLOS stižu u Beograd

dana Apr5 2015

Iza sebe imaju mnogobrojne rasprodate koncerte, punili su najprestižnije svetske dvorane, nastupali su sa mnogobrojnim svetskim muzičarima. Slavni virtouzi na violončelima Luka Šulić & Stjepan Hauer zakazali su druženje sa beogradskom publikom 19.juna u Sava Centru.

2Cellos_Celloverse_cover
2 Cellos

Ako je suditi po njihovim koncertima širom sveta, i ovaj bi mogao biti rasprodat – u rekordnom roku!

Koncert  2 CELLOS po uobičajenom repertoaru počinje izvedbama klasičnih kompozicija, a završava se dinamičnim izvođenjima rok hitova. Pucanje struna pod strastvenim gudanjem fascinantna je koreografija Luke i Stjepana koja se ne propušta, zato osigurajte svoje ulaznice na vreme i dopustite da vas, kako oni kažu “zaraze zvukom violončela“.

2 CELLOS 19.jun Sava Centar 20h

Karte su od 1.aprila u prodaji na blagajni SC i Eventim prodajnim mestima. Cene karata su 1800, 2400, 3000 i 3600 dinara.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: događaji, ličnosti | tagovi: , , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Koncertni spektakl koji se ne propušta: 2 CELLOS stižu u Beograd”


« Taksi koji morate zaustaviti!

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook