Koncert Lene Kovacevic 13. jula u Beogradu

dana Jul6 2018

Nakon nekoliko izuzetno uspešnih albuma i najnovijih singlova koji beleže veliki broj pregleda i emitovanja (Zauvek,  Café) i mnogobrojnih nastupa u Srbiji, regionu i inostranstvu, Lena Kovačević i njeni muzičari održaće koncert u Beogradu, u petak 13. jula u bašti SKC-a u okviru festivala BELEF.  Ulaznice za ovaj jedinstven koncert dostupne su u Turističkom informativnom centru (Knez Mihailova 56) i na blagajni SKC-a po ceni od 1000 dinara.

 

Publiku očekuje pravi letnji muzički događaj u ambijentu koji savršeno odgovara ovom senzibilitetu. Lenin poslednji singl “Café” (Magic Records) je spoj nekoliko stilova i naišao je na sjajan odziv publike. Repertoar ovog koncerta se sastoji od „žanrovski” sasvim različite muzike, ali jedno je zajedničko – posebno aranžiran, jedinstven zvuk uz putovanje kroz Lenine albume, ali i muzička iznenađenja, tradicionalne pesme poput pesama sa Kosova i Metohije.

Zahvaljujući ovom muzičkom spoju, nedavno su Lena i njen bend  nastupali u Beču u Albertini, a zatim u Čikagu i Njujorku tokom Nedelje kulture.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: događaji, lifestyle, ličnosti | tagovi: , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Koncert Lene Kovacevic 13. jula u Beogradu”


« Počeo West Etnology Fest

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook