Kompanija MasterCard nagradjuje vaše neprocenjive trenutke

dana Nov6 2014

National Geographic Srbija pod pokroviteljstvom kompanije MasterCard organizuje foto takmičenje „Neprocenjivi trenutak“ koje za cilj ima da odabere fotografije koje na najbolji način dočaravaju nezaboravne životne momente. Takmičenje je otvoreno za svekoje žele da putem svojih fotografija pokažu šta su za njih posebni i neprocenjivi trenuci i iskustva, a organizovaće se putem Fejsbuk stranice National Geographic Srbija časopisa.

Foto takmičenje „Neprocenjivi trenutak“ odvija se u periodu od 1. do 14. novembra 2014. godine, a najbolje fotografije po izboru stručnog žirija i fanova ove Fejsbuk stranice očekuju sjajne nagrade. Svaki takmičar će moći da prijavi jednu fotografiju na takmičenje, a autora pobedničke fotografije po izboru stručnog žirija,kompanija MasterCard nagradiće vikend putovanjem u Pariz za dve osobe i fotoaparatom Canon EOS 60D, a on će takođe dobiti i godišnju pretplatu na časopis National Geographic Srbija. Autor drugoplasirane fotografije po izboru stručnog žirija biće nagrađen fotoaparatom Canon DSLR EOS M koji će dodeliti kompanija MasterCard i pretplatom na časopis National Geographic Srbija. O trećeplasiranoj fotografiji odlučivaće glasovi publike, odnosno članova Fejsbuk stranice časopisa, a autora te fotografije kompanija MasterCard nagradiće fotoaparatom Canon DSLR EOS 1100D.

Artur Turemka, generalni direktor kompanije MasterCard za Balkan, izrazio je zadovoljstvo zbog saradnje sa jednim renomiranim brendom kao što National Geographic Srbija časopisi tim povodom je izjavio:„Iako živimo u svetu ispunjenom žurbom i obavezama, kompanija MasterCard je tu da vas podseti da postoje momenti koji su neprocenjivi i moraju biti zabeleženi.Kroz ovu saradnju želimo da pozovemo sve da podele svoje neprocenjive trenutke sa drugima i podsete nas da neke stvari ne treba zaboraviti.“

U duhu predstojećih praznika, kompanija MasterCard i časopis National Geographic Srbija pripremile su i jedan poklonza Beograđane i sve one koji posete grad tokom praznika -u periodu od 15. decembra ove do 15. januara naredne godine, izložba 23 najbolje fotografije sa foto takmičenja „Neprocenjivi trenutak“ ukrasiće sam centar Beograda – Knez Mihailovu ulicu. Takođe, prvoplasiranih 12 fotografija po izboru strućnog žirija naći će se na National Geographic kalendaru za 2015. godinu, koji će se naći na kioscima 6. februara 2015. godine, uz jubilarni 100. broj srpskog izdanja ovoj prestižnog časopisa.

Više informacija o propozicijama za učešće u foto takmičenju „Neprocenjivi trenutak” možete pronaći na Fejbuk stranici National Geographic Srbija.

Kompanija MasterCard (NYSE: MA), www.mastercard.com, je tehnološka kompanija koja posluje u okviru svetske platne industrije. Predstavljamo najbržu platnu mrežu na svetu koja povezuje vlasnike kartica, finansijske institucije, prodavce, javne uprave i poslovne subjekate u preko 210 zemalja i teritorija. Proizvodi i rešenja koja nudi kompanija MasterCard čine svakodnevne trgovačke aktivnosti – kao što su kupovina, putovanje, poslovanje i upravljanje finansijama – jednostavnijim, bezbednijim i efikasnijim za sve. Pratite nas putem Tvitera @MasterCardNews, ili nam se priključite u razgovoru na našem blogu Cashless Pioneers Blog i prijavite se za najnovije vesti na Engagement Bureau.

 
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Kompanija MasterCard nagradjuje vaše neprocenjive trenutke”


« Pegaz publiku u Kombank Areni ostavio bez daha

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook