Kome pica bolje stoji?

dana Aug22 2014

Poznata pevačica Kejti Peri je uvek važila za modnu ikonu, devojku koja diktira trendove. Pamtimo je po zanimljivim kostimima specijalno dizajniranim za snimanje njenih tematskih spotova. Pogledajte sliku i procenite sami. Da li bi ispratili i ovaj Kejtin izbor odeće? Izgleda kao da promoviše pizu. Ipak, iznenadićete se. Poznati top model Kjara Delevinj je otišla korak dalje. Pored toga što se obukla u picu, zakopčala se do grla (odnosno preko glave!?).

Zaključili smo da piza divno stoji obema. Kombinezon je zaista originalan i moramo ga imati. Predlažemo da pod hitno kupite majicu i uradite print sa slikom pize. Možete je izabrati sa drugačijim prilozima, kako bi bili originalniji.

Photo credit: www.stylenews.peoplestylewatch.com

Dovoljno smo vas zasmejavali. Pogledajte kako Bijons nosi pizu. Impresionirani kao i mi? MODNA IKONA. Dve reči su sasvim dovoljne.

Photo credit: www.eonline.com


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | tagovi: , , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Kome pica bolje stoji?”


« Letnje ljubavi: Prednosti i mane

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook