Kombank Dvorana uvodi papirne slamčice

dana Jun14 2019

Kombank Dvorana, kao objekat od višedecenijskog kulturnog i društvenog značaja i u 2019. godini nastavlja da radi na obogaćivanju svojih bioskopskih, kulturno – umetničkih sadržaja, ali i podizanju društveno odgovorne i ekološke svesti građana.

Kako bi podstakli, pre svega omladinu, da razvijaju ekološku svest i čuvaju sredinu u kojoj žive, Kombank Dvorana je uvela papirne slamčice zanimljivih i inspirativnih dezena, a koje su zamena za plastične slamčice koje su u širokoj upotrebi.

Vodeći se logikom da jedna plastična slamčica nikome ne šteti, ali da kada se taj broj pomnoži sa velikim brojem ljudi koji ih koriste na dnevnom, mesečnom, a onda i godišnjem nivou – prirodi se nanosi nemerljiva i nepovratna šteta. Želeći da bude nosilac i realizator ideje menjanja plastike papirom, Kombank Dvorana je u svoj objekat unela na izgled lepe, ali pre svega veoma korisne slamčice – OD PAPIRA.

Domaće tržište ih tek upoznaje. U pitanju je proizvod domaćeg proizvođača „Fil“. Biorazgradive su i napravljene od specijane vrste papira, kao i posebnog lepka koji je food grade, odnosno ne šteti ljudima. Materijali od kojih su napravljene su certifikovani po evropskim i srpskim standardima.

Tako će posetioci biti u prilici da čak i nesvesno pomažu prirodi, ali da istovremeno uživaju u svom napitku, kao i do sada. Jer mali potezi jednog čoveka, na globalnom nivou postaju trend kojim bismo mogli da utičemo na životnu sredinu na pozitivan način i tako pomognemo planeti Zemlji u njenom dugoročnom očuvanju.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Kombank Dvorana uvodi papirne slamčice”


« Nespresso- novi aparati na našem tržištu

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook