Kombank dvorana proslavila 62. rođendan

dana Jul1 2019

Nekadašnja Dvorana Doma sindikata, današnja Kombank Dvorana proslavila je sinoć veliki jubilej, 62 godine od osnivanja i godinu dana od otvaranja nove, potpuno rekonstruisane Kombank Dvorane.

U večeri jubileja publika je imala prilike da čuje i vidi veliki nastup Dejan Petrovic Big benda koji čini spoj čak 12 muzičara na sceni. Deca, omladina, ali i stariji sugrađani uživali su u jednoipočasovnoj svirci majstora svog zanata, koji su u muzičkoj sinergiji čak sedam duvača sa solo gitarom, bas gitarom, perkusijama, bubnjem i pevačem Aleksandrom Petrovićem priredili pravi slavljenički spektakl za pamćenje.

Frontemen i trubač Dejan Petrović koji je sa svojim bendom poslednji veliki koncertni nastup pred Beograđanima imao 2017. godine, iako na stalnoj turneji po gradovima Srbije, ne krije uzbuđenje zbog nastupa u Kombank Dvorani za koju ga vezuju posebne emocije:

„Moram reći da mi je velika čast što sam baš ja sa svojim bendom održao koncert povodom rođendana Kombank Dvorane. Iz ličnog ugla mi je posebno drago, jer me za ovaj prostor vezuju mnoge uspomene. Neki od mojih prvih nastupa su bili bas na sceni tadašnjeg Doma Sindikata i verovatno prvi trenuci kada sam scenu osetio i doživeo na pravi način. Koncert je osmišljen kao dinamičan, prepun dobre energije i muzike, različitih motiva i melosa kojima smo, bar delimično, prošli kroz neke od godina koje su iza i ispred Kombank Dvorane“, rekao je Dejan Petrović.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Kombank dvorana proslavila 62. rođendan”


« Red Bull Flugtag 2019 održan je na Adi Ciganliji pred više od 50 hiljada gledalaca.

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook