Koliko minuta je potrebno za zaljubljivanje

dana Aug8 2014

Prvi sastanak može da traje satima, ali je dokazano za koliko se tačno minuta donosi odluka da li će osoba sa kojom ste na sastanku biti ljubavna polovina ili neće.Iako upoznavanje pre prvog poljupca između muškarca i žene zna da traje, ne samo satima, već danima, istraživanja pokazuju da mnogi već nakon dvanaestog minuta odlučuju da li će im dotična osoba biti ljubavna polovina ili ne.

Da je celih 12 minuta dovoljno da nekog inpresionirate ili da neko impresionira vas, pokazala je studija francuske osiguravajuće kuće “Axa” koja je rađena u saradnji sa preko 2.000 ispitanika.

Rezultati su pokazali kako među ono što najviše privlači suprotan pol spadaju osmeh, kontakt očima, ton glasa, ali i lep stajling. S druge strane, ono što ih najviše odbija je svakako loš miris tela, loš zadah, psovanje, ali i preterana ozbiljnost.

Ipak, studija je istovremeno obelodanila podatak da većina muškaraca i žena donose odluku i pre prvog dejta, tako što po društvenim mrežama čačkaju i proveravaju sve i svašta o potencijalnim partnerima.

Istovremeno se pokazalo kako su muškarci mnogo blaži prilikom osuđivanja pa vrlo često, i pored svih mana, pružaju ženi drugu šansu, što nije slučaj sa damama koje odmah u korenu seku svaku mogućnost dalje saradnje sa dotičnim frajerom koji je ostavio loš prvi utisak.

Da li i vi spadate u ovu grupu od oko 2000 ispitanika, ili vama pak treba više ili manje vremena za procenu?

 

 

Izvor: naxi.rs
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Koliko minuta je potrebno za zaljubljivanje”


« Prirodni piling: Obradujte vaše telo

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook