Kolekcija Forever Young zatvara Fashion Selection

dana Apr1 2019

Svečano zatvaranje ovogodišnjeg Fashion Selection-a, 2. aprila, pripalo je jednom od naših najcenjenijih dizajnera, Bati Spasojević.

Najnovijom kolekcijom za proleće/leto 2019. – Forever Young – Spasojević inkorporira na prvu loptu dijametralno suprotne elemente. Osnovna boja kao i kod prošlih kolekcija jeste crna, sinonim elegantnog i pročišćenog, ali se na sve to dodaje prolećno-letnji dah koji nas ispunjava i čini srećnim. To su trodimenzionalani, cvetni motivi interesantnog kolorita kao što su žuta, ljubičasta i zelena, zatim brokati koji daju kraljevsku i aristokratsku notu celom pakovanju.

Kako u muškom tako i u ženskom delu kolekcije, Bata spaja neverovatne kombinacije casual i chic odevnih komada koje se sukobljavaju, kako u formi, tako i u dezenu, a opet čine jednu fantastičnu i razigranu celinu. Kombinovanje elemenata garderobe kao što je sako sa svilenim tunikama, košuljama i haljinama, daje posebnu dinamiku i energiju i muškog i ženskog senzibiliteta. Celu kolekciju total dizajna zaokružuje i aksesoar koji obuhvata torbe, nakit, kožne marame za glavu kao i specijalna kolekcija obuće koja je napravljena u saradnji sa Shoestarom, dok je Golden Rose pripremio jedinstvenu paletu boja za ovu priliku.

Za najnoviju kolekciju specijalno je rađena kolaboracija u vidu muzičko-modnog spota, čiji je izvođač popularna Senidah, jedna od vodećih muzičara u svom žanru. 

“Kolekcija nosi posebnu energiju koju je Senida ispratila u realizaciji ovog projekta. Pored premijere spota koji je napravljen za Forever Young kampanju, Senidah će uživo 2. aprila izvesti numeru u specijalnom outfit-u za tu priliku iz najnovije kolekcije”, najavljuje Bata.

Kolekcija Forever Young biće premijerno prikazana modnoj, muzičkoj i estradnoj javnosti 2. aprila u BelExpo centru.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Kolekcija Forever Young zatvara Fashion Selection”


« Nagrada Vip poziva uručena Dunji Jocić

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook