Ko je danas Superstar?

dana Jan20 2015

Kada je daleke 1969. godine adidas prvi put lansirao patiku iz kolekcije “Superstar”, pojam Superstar nije imao dvosmisleno značenje. Danas, ova reč je izmenjena do te mere da je njeno značenje postalo konfuzno i kontradiktorno. Zato adidas Originals postavlja pitanje – šta danas u 2015. godini znači biti Superstar?

david beckham
David Beckham

Za ljude koji su svojim delima postali istinske i orginalne super zvezde značenje ovih reči i danas je jasno. “Superstar ne čini broj online pregleda, lajkova i šerova” – ističe američki muzičar i humanista Farel Vilijams. “Ne radi se ovde o tome da pokušate da budete sledeće veliko otkriće”, smatra svetski poznati fudbaler Dejvid Bekam. “Superstar ne čini ime na državnoj zastavi ili na dresu”, tvrdi košarkaš Damijan Lilard, dok pevačica Rita Ora naglašava  “Biti Superstar ne znači da trebate ići tuđim stopama”.

pharrell williams
Pharrell Williams

Ove “Super zvezde” su imale različite kreativne puteve do svog uspeha, ali njihovi motivi sa početka karijere su ostali nepromenjeni. Farel je, na primer, imao neodoljivu potrebu da kreira muziku, a Bekam je oduvek želeo da pruži najbolje od sebe u fudbalu. Oni nisu jurili slavu, slava je došla kao rezultat njihove posvećenosti i napornog rada.

Bez obzira da li je danas 1969. ili 2015. jedno je sigurno – ne postoji prečica da se postane Superstar. A šta zapravo znači u 2015. biti Superstar može se pogledati u kratkom adidas Originals filmu u režiji Karim Huu Do-a  http://a.did.as/superstarfilm


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: lifestyle, ličnosti | tagovi: , , , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Ko je danas Superstar?”


« Mikser i Savamala u 2014. – Kreativni perpentum mobile

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook