Kids Fashion day

dana Nov10 2016

Drugog dana Fashion Selectiona, kao i svake godine, posebno se vodilo računa o modi namenjenoj najmlađima.

Uz preslatke male manekene svih uzrasta predstavljena je kolekcija “To the moon and back” za jesen-zimu, brenda Domino Kids. Kolekcija je pokazala drugačiji pristup dečijoj modi, suprotan očekivanim formama i koloritu.

Eklektični pristup dizajnu i vešto kombinovanje materijala, ali i neobičan miks urbanog i scenskog, svojstveni su veštoj kreatorki Neli Isaković.Raspoloženju namlađih, ali i roditelja i baka i deka, u publici, doprinele su i Pinkove zvezdice i Leontina, koji su bili gosti Domino Kids-a.

DexyCo Kids je predstavio najnovije kolekcije najpoznatijih brendova dečije odeće, obuće i igračaka Blukids, Idexe i Cool Club. Blukids i Idexe u ponudi imaju odeću za decu od rođenja do 14-te godine, a Cool Club od rodjenja do 8-me godine. Svi ovi brendovi imaju i kolekcije sa licencama najpoznatijih dečijih junaka. U okviru ponude dečije obuće predstavljeni su novi modeli za najmlađe, Pablosky, Pediped, Cerda i Pollino.

U kolekcijama DexyCo Kids-a prošetali su modnom pistom i dr Saša Plećević, poznatiji kao dr Feelgood, Irina Vukotić i Leontina sa decom. A u publici su male manekene i izlagače bodrili i Anabela Atijas i Milan Gromilić, praćeni svojim podmladkom.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Kids Fashion day”


« 29. Fashion Selection-aplauzi za Draganu, Batu i Lumu by Paris

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook