Kanal E! uživo sa crvenog tepiha na dodeli glumačkih SAG nagrada

dana Jan29 2017

Čuvena emisija kanala E! Live From The Red Carpet (Uživo sa crvenog tepiha) naći će se na licu mesta tokom 23. izdanja dodele SAG nagrada, Američkog udruženja filmskih glumaca, u nedelju 29. januara u ponoć, uz reprizu 30. januara u 16:00.

To je jedan od najpopularnijih događaja u sezoni nagrađivanja i privlači najznačajnija imena iz sveta filma i televizije. Kanal E! će uživo prenositi zbivanja sa crvenog tepiha i doneti najnovije tračeve i najaktuelnije modne informacije dok zvezde budu pristizale u svom najboljem izdanju. Kako se interesovanje i nestrpljenje bude primicalo vrhuncu, kanal E! će ovekovečiti svaki nezaboravan trenutak, uključujući ekskluzivne intervjue i komentare stručnjaka sa ove glamurozne večeri.

Voditelji Đuliana Rančić i Bred Goreski, zajedno sa Zuri Hol, doneće fanovima uvid u svet poznatih “iz prvog reda”, uz dodatnu podršku sajta eonline.com i društvenih mreža.

Izveštaj sa crvenog tepiha nastaviće se u emisijama: E! News (E! Vesti) 30. januara u 21:00 i Fashion Police (Modna policija) u sredu 01. februara u 21:00 sa specijalnom gošćom glumicom Džuli Benc.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Kanal E! uživo sa crvenog tepiha na dodeli glumačkih SAG nagrada”


« Lisca u pariskom svetu čipke!

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook