Kakve poklone birate?

dana Nov29 2017

Da li volite da poklanjate ili da dobijate poklone? Kojoj god grupi da pripadate, jedan od ključnih kriterijuma pri odabiru poklona je sigurno njegov dizajn, ali i izbor koji će uštedeti vreme. Prodavnica poklona Portobello je mesto na kojem možete lično birati poklon ili ga poručiti putem interneta, a kvalifikovani dizajneri će ih pripremiti za vas.

U zavisnosti od prilike, u našem portfoliu se nalaze pokloni za poslovne partnere, prijatelje iz inostranstva, porodicu i ostale prilike. Možemo se pohvaliti sa kolekcijom ručnih radova dekupaž predmeta, suvenira sa motivima Beograda i Srbije, kao i predmeta sa etno motivima, kožne galanterije, nakita, slatkiša, tompusa, kvalitetnog pića, a stojimo na raspolaganju i za posebne želje naših klijenata.

Praznici stižu i zato mislite čime ćete obradovati vaše najbliže.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: gastro, lifestyle, najnovije vesti | tagovi: ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Kakve poklone birate?”


« Besplatna predstava “Mr Big u Beogradu”

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook