Kako da smršate, ali stvarno – Pravilna linija ishrane

dana Apr6 2019

Tribina o knjizi „Pravilna linija ishrane“ dr Suzan Pirs Tompson u okviru serijala „Razgovor s povodom“održaće se  u utorak 9. aprila od 18 sati u Delfi Caféu u SKC-u (Kralja Milana 48).

 O knjizi će govoriti Maja Pavlov, psiholog, psihoterapeut i NLP trener, Maša Vujanović, autorka programa „Konačno vitki“, i Srđan Krstić, urednik knjige.

Dr Suzan Pirs Tompson je stručnjak na polju psihologije ishrane. Posvećena je pomaganju ljudima da postignu dugoročan, održiv gubitak težine. Njen program koristi najsavremenija istraživanja kako bi objasnio na koji način mozak blokira gubitak težine i svakog dana uči ljude kako da isprave tu nepravilnost i žive Srećan, Vitak i Slobodan život.

Knjiga „Pravilana linija ishrane“ zasnovana je na najnovijim dostignućima neuropsihologije i biologije, kao i na uspešnoj praksi. Objašnjava zašto oni koji očajno žele da oslabe – gotovo nikada u tome ne uspeju. Odgovor je jednostavan: naš mozak blokira gubitak težine.

Uz knjigu ćete naučiti kakvu ulogu u procesu mršavljenja igra vaš nivo podložnosti određenim namirnicama, odakle dolazi vaša neutoljiva glad i kako se s ovim urođenim osobinama mozga izboriti. Suzan vas vodi kroz faze „Pravilne linije ishrane“ od početnog gubitka težine, preko održavanja stečenog, do konačne pobede, a njen dinamičan plan ishrane mogu da primene svi počev od vegana, pa preko onih koji se hrane bez glutena, drže paleo ili keto dijetu, do onih koji jedu sve što im dođe pod ruku.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Kako da smršate, ali stvarno – Pravilna linija ishrane”


« Novo samopouzdanje za novo leto!

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook