Kad umetnost upozna vreme

dana Feb24 2019

TAG Heuer proslavlja lansiranje dva nova izdanja sata sa Alek Monopolijem, koji je Art Provocateur ovog brenda… Nastavljajući saradnju sa zvezdom ulične umetnosti, avangardni švajcarski časovničarski brend TAG Heuer lansirao je dva nova modela u svojoj kolekciji Formula 1 i Carrera, koji će postati hit među ljubiteljima street arta.

Svetski poznati ulični umetnik, Alek Monopoli, prepoznatljiv po nošenju cilindra i bandana marame koja mu skriva lice, pomogao je švajcarskom brendu da dizajnira dva nova modela, nedavno predstavljena na koktel zabavi u butiku TAG Heuer, u srcu Londona.
Zidovi galerije su za tu priliku bili ukrašeni originalnim TAG Heuer živopisnim slikama i skulpturama koje je, inspirisan brendom, kreirao Alek Monopoli. Gosti su imali čast da prisustvuju kreativnom oslikavanju 50 kutija satova koje je Alek autentično oslikao za klijente koji su kupili satove te večeri.

Švajcarski brend je takođe predstavio kratki video baziran na maštovitoj priči koja stoji iza dizajna brojčanika novog Carrera HEUER 01 modela, jednog od ručnih satova predstavljenih na događaju. TAG Heuer Formula 1 i TAG Heuer Carrera Alec Monopoly edicije. Originalni i šareni, ovi ručni satovi TAG Heuer Formula 1 i Carrera na brojčaniku imaju oslikan lik bankara koji je nazvan Monopi, koji baš poput Aleka, nosi maramu preko lica dok se razbacuje zelenim novčanicama.

Na pozadini kućišta sata Formula 1 se nalazi odmah uočljiv i prepoznatljiv potpis Alec Monopoly u žutoj, plavoj i crvenoj boji.
Model Formula 1, prečnika 41 mm, predstavljen na crnom gumenom kaišu, ima kvarcni mehanizam, a sportski sat poseduje jednosmernu koronu od nerđajućeg čelika sa crnim PVD premazom i urezanom 60-minutnom skalom. Vodootporan je do 200m dubine. Hrabar crni dizajn sata, predstavlja savršenu pozadinu za sjajne ilustracije na brojčaniku koje se dodatno ističu.
Carrera model, poseduje privlačan ALEC logotip koji krasi safirnu pozadinu kućišta, kroz koju korisnik može uživati u pogledu na kretanje TAG Heuer Calibre Heuer 01, unutar sata.

Ovaj elegantni hronograf prečnika 43 mm ima kućište i lugove od nerđajućeg čelika, a predstavljen je na narukvici od nerđajućeg čelika u obliku slova H, sa naizmeničnim brušenim i poliranim završnim slojem. Vodootporan je do 100m dubine. Fiksna korona, sa svojom ikoničnom skalom tahimetra, napravljena je od crne keramike.

“Tajanstvena noć u proizvodnji”. Novi 60-sekundni video koji je osmislio i kreirao TAG Heuer govori o priči koja stoji iza Carrera HEUER 01 sata. Jedne misteriozne noći u sedištu švajcarskog časovničarskog brenda, mural u kreativnom studiju Aleka Monopolija magično oživljava i umetnički lik Monopi iskače iz umetničkog dela. Njegova noćna avantura vodi ga kroz kancelarije, muzej TAG Heuer, laboratoriju i fabriku.

Ujutro, kada otpočinju da pristižu zaposleni u TAG Heuer, znatiželjni lik uspaničeno traži mesto gde bi se sakrio. Ugledavši sat na radnom stolu, Monopi brzo uskače u brojčanik kako ne bi bio uhvaćen.
Video je objavljen na YouTube-u i vidljiv je na svim kanalima društvenih medija TAG Heuer-a.
Bez obzira da li verujete u magiju ili ne, video je dokaz da postoji moćna kreativna energija koja pulsira kroz dvorane TAG Heuer kompanje.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Kad umetnost upozna vreme”


« Crno-beli pobedom započeli polusezonu

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook