Kabare na vodi

dana Feb7 2013

Brod restoran “Play” sа ponosom predstavlja formu kabarea na način koji do sada nije viđen u našem gradu. Kabare „Beograd u jednom pravcu“ je zapravo kratka pozorišna predstava iz dva dela; izmeštena u novi i drugačiji prostor gde će publika biti privilegovana da uživa svim čulima. Uz laganu večeru i piće, moći će da dobije i hranu za dušu gledajući ovaj kabare!

Irena Šarović pisac teksta kabarea „Beograd u jednom pravcu“ na delikatan i duhovit način priča priču o Beogradu.

Iskusni glumac domaćin – Dragan Vujić Vujke zaploviće zajedno sa gledaocima na brodu imaginacije i romantike. Tokom sat vremena publika če vođena šarmom našeg kapetana uz atraktivne koreografije Milana Gromilića koje izvode igrači „Pozorišta na Terazijama“ biti u prilici da iz jednog novog ugla sazna činjenice i pikanterije o Beogradu. Reditelj čitave inscenacije je Ivan Pekušić.

Moći će da se podsete na gotovo zaboravljene anegdote o piscima, glumcima i ostalim velikanima koji su ostavili trag u istoriji Beograda, kao i da se zainteresuju za neke tajne koje ovaj grad i dalje i dalje ljubomorno čuva o kojima danas malo znamo…

Nekima će to biti prilika za nostalgično prisećanje na nekadašnji šarm i duh Beograda, dok će oni mlađi imati priliku da saznaju i zavole neka zdanja i mesta na koja do sada nisu obraćali pažnju.

U drugom delu programa pokavoće se i specijalni gost iznenađenja. Poznati glumci, pevači i druge javne ličnosti će na duhovit i šaljiv način dati svoj pečat ovom malom vremeplovu kroz život i istoriju Beograda.

Dakle, po svom sadržaju ovo je predstava napravljena za publiku različitih generacija. Štivo koje je umiveno, edukativno i protkano sofisticiranim humorom, bez jeftinih podilaženja publici i savremenom trendu uspostaviće nove kriterijume kada je ova forma u pitanju.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: događaji, ličnosti | tagovi: , , , , , , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Kabare na vodi”


« Estetika muzičkih plakata

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook