Još nekoliko dana za prijavu filmova za Martovski festiva

dana Feb19 2019

Odbor Festivala i Dom omladine Beograda podsećaju da je još dva dana – do 20. februara 2019. godine, otvoren poziv svim domaćim produkcijama i autorima da prijave svoje filmove za selekciju domaćeg takmičarskog programa (dokumentarnog do 50 minuta, dokumentarnog preko 50 minuta, TV dokumentarnog, kratkog igranog, animiranog, eksperimentalnog filma i video arta) 66. BEOGRADSKOG FESTIVALA DOKUMENTARNOG I KRATKOMETRAŽNOG FILMA – MARTOVSKOG FESTIVALA.

Prijava za festival vrši se isključivo preko sajta: www.martovski.rs. Konkurs je otvoren i za autore i produkcije iz inostranstva, za selekciju međunarodnog takmičarskog programa u kategoriji za kratki igrani film.

Festival će se održati od 27. do 31. marta 2019. u Domu omladine Beograda, a producenti ili autori selektovanih filmova biće obavešteni najkasnije do 15. marta 2019. I ove godine posetioce, pored bogatog takmičarskog programa, očekuju i brojne revijalne projekcije domaćih i međunarodnih filmova. Nezaobilazan deo programa Martovskog festivala su i radionice, mentorski programi, tribine, razgovori sa filmskim autorima i susreti sa gostima.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Još nekoliko dana za prijavu filmova za Martovski festiva”


« Počela prodaja ulaznica za meč Srbija-Izrael

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook