Još mesec dana traju prijave za Sony World Photography Awards

dana Dec5 2018

Fotografi širom sveta imaju još samo mesec dana da se prijave za učešće na dvanaestom konkursu Sony World Photography Awards, i to u Profesionalnom i Otvorenom  takmičenju, kao i u Takmičenju za mlade.

Konkurs je otvoren za sve, a prijave na ovo globalno i prestižno takmičenje su besplatne na sajtu:www.worldphoto.org/swpa.

Ovim povodom, Svetska organizacija za fotografiju, osnivač nagrada, objavila je najnoviju selekciju tek pristiglih fotografija za 2019. godinu. Fotografije su dela autora iz čitavog sveta, i pokrivaju široku lepezu tema u deset kategorija Otvorenog takmičenja, a koje žiri ocenjuje kao pojedinačnu fotografiju.

Međunarodno priznato Sony World Photography Awards takmičenje jedno je od najvažnijih na globalnom fotografskom kalendaru. Na godišnjem nivou, bira se najbolja savremena fotografija iz prethodne godine i slavi širok spektar fotografskih žanrova.

Direktor i osnivač Svetske organizacije za fotografiju Skot Grej (Scott Gray) izjavio je: „Svake godine Sony World Photography Awards otkriva nove fotografske talente, a već priznatim umetnicima daje međunarodnu publiku da prikažu svoj rad. Radujem se što ću videti nove prijave, kao i odabir našeg uvaženog žirija.“
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Još mesec dana traju prijave za Sony World Photography Awards”


« Labello Mango Shine – neodoljiv miris manga i diskretan sjaj

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook