Još jednom

dana May5 2014

Klub WATS nije imao dovoljno prostora da primi mnogobrojne kolege, prijatelje i medije koji su sa nestrpljenjem čekali da vide novi spot Alekse Jelića, pod imenom „JOŠ JEDNOM“, saradnja sa Tijanom Bogićević i Dragim Jelićem.


Tijana Bogićević i Aleksa Jelić

Aleksa je, i pored mnogobrojnih obaveza što u matičnom pozoristu, što u šou Ples sa zvezdama, bio vidno raspoložen i dočekivao svoje goste.

Kako nam je tokom promocije obećao, uskoro, već u junu, iznenadiće nas svojim novim singlom, koji za sada nosi radni naziv „DISKO I FANK“, duet  sa legendom pop muzike, Oliverom Mandićem.

Aleksa, Tijana i Dragi

U koktelu su uzivali:  Dragi i Žika Jelić, Čutura, Dejan Cukić, Ana Kokić, Sara Jovanović, Dušan Svilar, Gane Pecikoza, Marija Mihajlović, Niggor, Frajle, Sanja Beauty Queens, Marija Kilibarda, Aleksandar Josipović i drugi.


Aleksa Jelić i Ana Kokić

Aleksa Jelić i Marija Kilibarda


Aleksa, Gane, Dušan i Tijana

Spot za pesmu “JOŠ JEDNOM” možete pogledati na linku


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: ličnosti | tagovi: , , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Još jednom”


« Umetnica performansa ponovo u svom Beogradu

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook