Jelka Musić PR Jean Paul Galtier: Komunikacija u visokoj modi

dana Oct9 2017

U četvrtak 5. oktobra, u kogresnom centru Envoy hotela, u Beogradu, Centar za komunikacije Flou organizovao je jedinstven regionalni, kulturni i edukativni događaj FEBS Master Class – Komunikacija u visokoj modi. Predavač i specijalni gost bila je Jelka Musić, dugogodišnji direktor komunikacija u kompaniji Jean Paul Gaultier.

Jelka Musić, direktor komunikacija u kompaniji Jean Paul Gaultier

Gospođa Musić je, prvi put u Srbiji, kroz sesije Master Class-a u organizaciji CK Flou,  koji je namenjem poslovnim ljudima u modnoj industriji, te svima onima koji žele da modernizuju i unaprede poslovanje, prenela svoje 25 godina bogato poslovno znanje i iskustvo, u vodećim svetskim kućama visoke mode, poslednjih 10 godina na poziciji direktorke komunikacija u Jean Paul Gaultier.

Milica Slijepčević, predsednik i direktor FLOU centra

U prepunoj sali modernog Kongresnog centra hotela Envoy, tražila se stolica više. Učesnici su prepoznali značaj ovog projekta koji im je omogućio da se kao poslovni ljudi Srbije bolje upoznaju sa poslovnom filozofijom koju promoviše Jean Paul GAULTIER ikona svetskog modnog biznisa. Koliko je važna komunikacija i kako se ona realizuje, koliki je njen uticaj na profitabilno poslovanje kroz izgradnju poverenja brenda kompanije u svim segmentima, samo su neka od pitanja na koja je izvrsna Jelka Musić pružila odgovore.

Naša glavna i odgovorna urednica Dunja Petrović sa Jelkom Musić

Pažnju prisutnih poslenika domaće modne industrije kao i uvažene gošće Jelke Musić, privukla je zanimljiva i atraktivna prezentacija talentovanih studentkinja Modnog dizajna Univerziteta Mettropolitan Anje Plemić i Milene Obradović.

Posebnu pažnju privuklo je prisustvo našeg svetski poznatog dizajnera Bate Spasojevića koji je s pažnjom pratio ceo događaj.

Generalni pokrovitelj je Univerzitet Metropolitan, Fakultet digitalnih umetnosti, modni dizajn.

Događaj su podržali TEXTIL Užice,  Ambasada Francuske u Srbiji, Francusko-srpska privredna komora i agencija Ninamedia Clipping. Medijski sponzor je agencija FoNet i TV PINK.

Više slika pogledajte na našoj facebook strani.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Jelka Musić PR Jean Paul Galtier: Komunikacija u visokoj modi”


« Centar “Jaki mladi” dobio nagradu Tempus Fondacije

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook