Jednostavno i savršeno oblikovanje kose- Nivea Forming prajmeri

dana Sep18 2019

Nova NIVEA linija za stilizovanje kose sadrži nekoliko proizvoda za stilizovanje frizura. Potrošači tačno znaju kakvu frizuru žele i mogu da biraju između proizvoda za kovrdžavu kosu, ravnu kosu ili veći volumen kako bi postigli željeni izgled.

Za savršenu frizuru potrebni su različiti proizvodi za stilizovanje koji su prilagođeni različitim tipovima kose. Kovrdžava kosa ima grublju vlas u poređenju sa tankom kosom i potrebna joj je dodatna nega kako bi bila glatka, a kovrdže definisane. Žene sa tankom kosom žele volumen bez osećaja težine. Za pravu kosu razvili smo proizvode koji smiruju neposlušne vlasi i sitne kovrdže. Svi proizvodi imaju inovativne formulacije i sadrže suvo ulje mikro čistoće, koje je prirodnog porekla.

NIVEA je predstavila prajmere za stilizovanje različitih frizura. Ovi proizvodi izgledaju veoma inovativno. Prajmer za stilizovanje kose ima istu ulogu kao i pajmer koji se nanosi na lice, a to je da pruži savršenu podlogu. Prajmeri pripremaju kosu za stilizovanje i sprečavaju oštećenja usled češljanja, feniranja, ispravljanja kose, i sl. S obzirom na to da različiti tipovi kose imaju različite potrebe, prajmeri se razlikuju po svom dejstvu pa tako prajmer za ravnu kosu pruža zaštitu od toplote prilikom ispravljanja kose presom. Prajmer za kovrdžavu kosu definiše oblik kovrdža dok istovremeno pruža hranjivu negu, dok prajmer za volumen obezbeđuje postojanost frizure, bez osećaja težine. Novi NIVEA prajmeri predstavljaju savršenu kombinaciju proizvoda za negu i stilizovanje kose. Možete ih koristiti na kraju rutine nege kose, ili na početku rutine za stilizovanje kose.

Novi NIVEA proizvodi za stilizovanje su uglavnom razvijeni za mlađe žene koje imaju drugačiju rutinu stilizovanja kose i drugačije potrebe. One žele zdravu kosu i prirodni izgled frizure koji je postojan. Pored toga, mi se trudimo da razvijamo proizvode koji zadovoljavaju očekivanja potrošača. Sastojci za negu imaju važnu ulogu u ovim inovativnim proizvodima kao i polimeri za stilizovanje kose koji frizuri pružaju prirodnu i fleksibilnu postojanost. Proizvodi imaju veoma moderan i jednostavan dizajn kako bi potrošači mogli lako da pronađu šta im najviše odgovara. NIVEA prajmeri za stilizovanje frizura za različite potrebe i strukture kose predstavljaju inovativnu ponudu na tržištu.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Jednostavno i savršeno oblikovanje kose- Nivea Forming prajmeri”


« Balkan Biznis Forum 2019 poslovni događaj u Kombank dvorani

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook