Javni fitnes trening održan u Kombank Areni

dana Sep18 2014

Prvi besplatni javni fitnes trening održan je u Kombank Areni, a vodila ga je Jasmina Aleksandrov, Reebok brend ambasador, nekadašnja košarkašica i osnivač Urban Fitness projekta. Uz muzički performans DJ Preme i mnogo pozitivne energije, Jasmina je vežbala sa oko pedeset posetilaca koji su se prijavili za prvi Reebok Urban Fitness trening. Trenirali su i Uroš Ćertić, Irina Radović i Vesna Milošević, supruga Save Miloševića.

Jasmina je osmislila vežbe za celo telo, a bilo je i trčanja i vežbi na stepenicama, zatim funkcionalnih vežbi sa puno čučnjeva, skokova i trbušnjaka. U Kombank areni rađen je poseban sistem vežbi – TABATA. To je intervalni trening, u kome se vežbe vrte u krug.

Četiri minuta traje svaka runda vežbi, a mogu se ponavljati dve ili više kombinovanih.   Dvadeset sekundi se vežba pa deset sekundi odmara.

Organizatori treninga su Reebok i Đak Sport. Broj vežbača je ograničen, prijavljivanje je omogućeno putem aplikacije  www.facebook.com/djaksportskaoprema, a nove informacije o treninzima objavljivaće se na zvaničnoj Reebok FB strani.


Jasmina Aleksandrov

Treninzi će se održavati vikendom, lokacije su Kalemegdanska tvrđava, Mikser House, letnja pozornica Topčidera i Kombank Arena.

Raspored narednih treninga:

  • Subota, 20.09. do 10:30h   Mikser house – unutra
  • Subota, 27.09. od 10:30h  Topčider letnja pozornica – u blizini Miloševog konaka
  • Nedelja 05.10. od 10:30h  Kombank arena – južni plato

Jasmina je vežbala sa oko pedeset posetilaca koji su se prijavili za prvi Reebok Urban Fitness trening. Trenirali su i Uroš Ćertić, Irina Radović i Vesna Milošević, supruga Save Miloševića.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: događaji, ličnosti | tagovi: , , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Javni fitnes trening održan u Kombank Areni”


« NEW YORKER otvara prodavnicu u Jagodini

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook