Janko Tipsarević najavio tensiki turnir poznatih

dana Sep28 2018

Na veliko zadovoljstvo  poklonika tenisa, sinoć je održan Players Party 17. Humanitarnog Porše teniskog turnira poznatih kada je naš globalno priznati teniski as, Janko Tipsarević – proglasio otvorenim Tenisku akademiju Tipsarević na lokaciji Sportskog centra „Olimp“ na Zvezdari.

Treće zdanje jedne od najvažnijih teniskih škola u Srbiji, posvećena obrazovanju tenisera u svim njegovim aspektima i bazirana na dragocenim iskustvima iz bogate teniske karijere njenog osnivača – kroz domaćinstvo najuspešnijem teniskom turniru ovog profila nastavlja misiju razvoja tenisa u Srbiji – na juniorskom, profesionalnom i rekreativnom nivou.        

Oduševljeni učesnici omiljenog turnira među poznatim ličnostima – koji se održava u našoj zemlji već 11. godina – toplo su čestitali Tipsareviću na ovom gestu i gostoprimstvu koje im je lično ukazao, a zatim propratili predstavljanje žreba turnira u muškim, ženskim  takmičarskim kategorijama.              

Brojne poznate ličnosti naše scene „ukrstiće rekete“ za vikend 29. i 30. septembra u prelepom teniskom ambijentu Akademije Tipsarević i duhu drugarstva i fer-pleja – sa ciljem da se na ovaj način realizuje humanitarni fond turnira – posvećen Udruženju „Uvek sa decom“ za mališane sa klinike za onkologiju u Beogradu. Učesnici Poršeovog turnira u muškom singlu i dublu, Motorola turnira za dame i Atlas Mini Tenis Opena će pokazati svoje tenisko umeće u takmičarskom programu koji počinje u subotu i nedelju u 10 časova ujutru, a najbolji primiti vredne trofeje i nagrade na Zvaničnoj završnoj ceremoniji turnira – predviđenoj za 16 časova u nedelju. Posetiocima turnira će biti priređena i vrhunska tenska egzibicija u kojoj će učesvovati najperspektivniji juniori Teniske akademije Tipsarević – kruna njegovog sportskog programa čiji je zvanični pokrovitelj ove godine – po prvi put – Sportski savez Srbije! Ulaz za sve posetioce i ljubitelje tenisa je – kao i uvek – slobodan!

„Izuzetno mi je drago što će Akademija Tipsarević biti domaćin turniru ovako bogate tradicije i važnih ciljeva, što podcrtava njenu misiju da sa pravom sportskom strašču i na najvišem nivou stručnosti sarađuje sa svima kojima žele i mogu da doprinesu razvoju tenisa i njegovih vrednosti među njenim polaznicima – budućim takmičarima – kao i onom delu društva koje kroz rekreaciju promoviše vrednosti zdravog života!“ naglasio je Janko Tipsarević u svom pozdravnom govoru.

Posle perioda hladnijeg vremena, pred nama su topliji, sunčani dani – idealni za uživanje u sjajnom tenisu, zabavi i egzbicijama na terenima Teniske akademije Tipsarević! Dobrodošli!

Pratite zvaničnu Fejsbuk stranicu Turnira  https://www.facebook.com/poznatitenis/ ili Viber Javni čet TENIS POZNATIH. Satnicu turnira pogledajte ovde.

Više slika pogledajte na našoj Facebook strani.

Fotograf: Đorđe Tomić


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: događaji | tagovi: , , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Janko Tipsarević najavio tensiki turnir poznatih”


« Selektor Mladen Krstajić saopštio spisak igrača za oktobarske duele u Ligi Nacija

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook