Izvedena premijera predstave “Mr BIG u Beogradu”

dana Dec5 2017

U prepunom atrijumu BIG FASHION centra u subotu, 2. decembra, publika je imala priliku da premijerno pogleda predstavu „MR BIG U BEOGRADU“, u režiji Isidore Goncić. Iako je ovo prva predstava koja je odigrana u ambijentu bilo kog šoping centra u regionu i šire, glumačka postavka koju su činili Marijana Mićić, Mirka Vasiljević i Saša Joksimović odlično se snašla u ovom izazovu i uspela je da do suza nasmeje sve prisutne.

MR BIG U BEOGRADU“ je originalna priča o dve mlade žene, Mari i Saki, koje tokom jednog naizgled običnog nedeljnog popodneva u šopingu otkrivaju veliku tajnu – da su obe u vezi sa istim čovekom, Gagijem.

Da je publika i više nego uživala u ovom komadu, najbolje potvrđuje činjenica da su glumci više puta tokom igranja dobijali duge aplauze, dok su ovacije na kraju predstave trajale duže od 10 minuta, što je za celu ekipu bila svakako situacija za pamćenje.

Jedini muškarc u glumačkoj postavi, Saša Joksimović ističe „Ovo je prvi put da igram predstavu u šoping centru i mogu da kažem da je bilo veoma zanimljivo. Posebno mi je drago  što je publika nakon premijere bila oduševljena jer smo zaista dali sve od sebe da na pravi način iznesemo ovaj sjajni komad”, ističe srpski mister Big.

Takođe, i Mirka Vasiljević se složila da je ovo bilo posebno glumačko iskustvo, kao i da je uživala u svojoj ulozi: „Igram Saki, fitnes instruktorku koja sreće svog momka Gagija sa drugom ženom. Kroz ovaj komad i moju ulogu koja je duhovita, ali i veoma kompleksna, možemo svi da vidimo šta je u stanju da uradi žena kako bi sačuvala svog muškarca, ali i da pritom ostvari zacrtani cilj.”

Da je i na probama bila dobra atmosfera, kao i na premijeri, potvrdila je Marijana Mićić koja nije krila zadovoljstvo: „Ovo je predstava koju smo zaista pripremali sa uživanjem. Ući u ulogu Mari, zvanične devojke koja je samo naizgled jako naivna, za mene je bilo veliko zadovoljstvo. Sa njom nisam pronašla baš nikakve sličnosti, te je to bio pravi glumački podvig kako bih uspela da do kraja iznesem lik koji je beskrajno lucidan i pomalo tragičan u ispunjenju njenih namera.”

Sledeće izvođenje predstave biće 13. januara, u 18h, na istom mestu, dok će novosadska publika imati priliku da prvi put pogleda predstavu u nedelju, 3. decembra, u 18h, u atrijumu BIG šoping centra.

 
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Izvedena premijera predstave “Mr BIG u Beogradu””


« Scott Gould – Mislilac i stručnjak za engagement

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook