Izložba Dodir svetova

dana Dec9 2013

«Dodir svetova» je naziv izložbe na kojoj će biti prikazane fotografije i skulpture neobičnih  i zanimljivih kvaka iz 3 grada: Istanbul, Rio de Žaneiro i Beograd. Na izložbi će takođe biti prikazane i fotografije kvaka iz celog sveta obejedinjenih na instagramu pod haš tagom #worldstouching. Izložba je posvećena slepim i slabovidim osobama sa idejom da se skrene pažnja na stvari koje dodirujemo.

Autori izložbe su fotografi Zeynep Beler, Isidora Gajić, Yamasaki Vukelić Hisaši Mihailo i vajari Darko Kuzmanović i Aleksandra Jevtić.

Izložba će biti otvorena od 9.do 11 decembra 2013. godine u organizaciji Fondacije Abarid u saradnji sa Udruženjem slepih i slabovidih Homer, a pod pokroviteljstvom Ambasade savezne republike Brazil.

 

Izložba “Dodir Svetova”

9-11. decembar 2013, 20:00 h.

KC Grad, Braće Krsmanović 4, Savamala, Beograd

 


Dubravka Dodig
je devojka sa velikim snovima i još većim ciljem da ih pretvori u relanost. Zaljubljenik u crveni lak i visoke potpetice. Kreator sopstvenog sveta koji smatra da stil nema veza sa pukim praćenjem trendova već da je rezulat svesnosti sebe i sposobnosti da u modnom metežu pronađemo ono što će našu posebnost učiniti još posebnijom. lovestylemagic | na twitter-u | facebook-u | tema: događaji, ličnosti | tagovi: ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Izložba Dodir svetova”


« Roksanda Ilinčić kreirala cruise capsule kolekciju za Net-a-porter

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook