Izložba bolji.života – Detalji jednog bolničkog živote u KC Grad

dana Nov14 2019

Izložba bolji.života – Detalji jednog bolničkog živote – predstavlja radove Miroslava Ničića nastale u sterilnom bloku za transplantaciju Vojnomedicinske akademije, tokom procesa pripreme za transplantaciju koštane srži. Izložba će biti otvorena u KC Grad 18.novembra, i trajaće do 1. decembra. 

Autor je u ovom periodu, koji na veliku žalost nije imao srećan kraj, beležio fotoaparatom svog telefona motive iz svakodnevnog bolničkog života, cele nedelje pred proceduru, kada je bio podvrgnut terapiji od 140 tableta na dnevnoj bazi.

Izložbu ”bolji.života” prati ”Tata Miki projekat” – koncert Ničeovih saradnika muzičara, kolega sa scene, koji će u subotu, 23. novembra 2019, za ovu priliku izvesti sopstvena viđenja kompozicija čije je demo-verzije Miki Ničić osmislio i snimio tokom lečenja u bolničkim sobama Beča, Beograda i Tel Aviva.

Nastupaju: Autopark, Artan Lily, Auf Wiedersehen, Zemlja Gruva, KEZZ, Ida Prester, Konstrakta, Laura 2000, Mylutin, Plejboj, Porno Brak, Shobaya, Shreya.

Ulaznice za koncert koštaju 500 dinara, a sav prihod od istih biće poklonjen Udruženju Zajedno za novi život u svrhu nastavka igranja istoimene predstave koja je nedavno postavljena na sceni Narodnog pozorišta, a koju izvode pacijenti koji su uspešno prošli proces transplantacije organa.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Izložba bolji.života – Detalji jednog bolničkog živote u KC Grad”


« Poznate dame premijerno probale ruževe “Dr Nena Lips”

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook